pondělí 13. července 2015

Forma na medvídky

Můžete je naplnit čokoládou, marmeládou, ozdobit polevou. Forma je vhodná do plynové, elektrické i horkovzdušné trouby. Doporučujeme použití kuchyňské chňapky.


Před použitím je dobré formu vymazat nebo vystříkat sprejem na pečení, aby byly zachovány detaily forem. Ve formě připravíte ks. D silikonová forma na pečení medvídků vám umožní snadno upéct krásné medvídky , která potěší a překvapí nejen ty nejmenší. Pečící silikonová forma ve tvaru medvídků je vhodná na pečení piškotových, třených i kynutých. Kovová forma ve tvaru medvídků je vhodná na pečení.


Umožní Vám snadno upéct krásné medvídky , která potěší a překvapí nejen ty nejmenší. Medvídky můžete naplnit čokoládou, nutelou, marmeládou nebo třeba ozdobit polevou. Chcete svým dětem dávat sladkosti bez éček, barviv a umělých sladidel?


Vyrobte jim bonbony sami! S novou formou DELLA CASA snadno vytvoříte krásně tvarované želatinové medvídky i. Výborné domácí cukrovinky ocení především děti. Můžete vyzkoušet různé příchutě a barvy želatiny. Vhodná do myčky na nádobí.


V čem formy na želatinové bonbony DELLA CASA vynikají? Pružné a dokonale skladné silikonové formy vynikající pro pečení sladkých i slaných pokrmů bez nutnosti vymazávání a rizika připálení. Záruka na zboží roky 2. Zboží objednáváme přímo od výrobců a to nejčastěji z Hongkongu, Číny, tímto se dostáváme na nesrovnatelně nižší ceny, než ostatní obchody, jelikož odpadají další náklady na skladování, další dopravou, dalšími zisky obchodníků a distributorů.


Forma je lehká, skladná, nepřilnavá, těsto se v ní nepřipéká, nepohlcuje pachy z potravin, je odolná. Formu lze použít na jakoukoliv tekutou směs, na želé, čokoládu i led. Na pečení je tak ideální. Navíc se v ní těsto nepřichytává a to ani nemusíte formu předem vymazávat tukem a vysypávat moukou.


K tomu jsou ještě všechny druhy silikonových forem v krásném, barevném provedení. Pro dodání do dnů za 1Kč Klikněte zde. Happy days Garance akce ještě nebo do vyprodání! Chcete vědět, zda je cena 1Kč ta nejnižší nebo můžete produkt sehnat jinde levněji? Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Silikonová pečící forma Silikomart Classic - Terracotta. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. FORMA NA MEDVÍDKY - BRUMLÍK.


Materiál: kov s nepřilnavou vrstvou. Já je dávám i do pevnější papírové krabice (třeba na dno dám kus kartonu) a tu krabici pak naplnit úplně, aby nepochodovaly sem tam. Forma na muffiny, ve které se pekly je super.


Hrozí, že se ale o sebe budou i tak otírat. Pak mám ještě jednu přepravku na cupcakes, ale tam se jich taky vejde asi jen 16… Jestli plánujete. Detail produktu Do obchodu.


Kč Pečící forma na koláč kulatá S. Navštivte také tuto sekci ZVÍŘECÍ SVĚT a můžete ušetřit za dopravu jedním nákupem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky