čtvrtek 9. července 2015

Aku vrtačka black and decker 12v

V Cordless Drill Driver. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Udává, jakou sílu otáčení je akumulátorová vrtačka schopná při práci vyvinout. Jedná se o důležitý parametr zejména v souvislosti se šroubováním. Při utahování šroubu v měkkém materiálu (například dřevo) je.


Aku vrtacka black decker 12v. Součástí sady jsou také šrouby, dřívka, kří. Lithium Ion baterie drží svého nabití i dní po svém posledním použití a tím pádem je vždy připravena k akci.


Potrebujete batérie, ktoré dlho vydržia a pri práci vás nesklamú? Ste tu dobre, ak hľadáte batérie do aku náradia Black and Decker. Výkonný motor pro běžné.


Unlimited DVR storage space. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Dodržujte všechny bezpečnostní a výstražné pokyny a řiďte se uvedenými doporučeními. Potřebujete baterie, které dlouho vydrží a při práci vás nezklamou?


Jste tu dobře, hledáte-li baterie do aku nářadí Black and Decker. Tato americká firma je jedním z největších výrobců baterií do nářadí a my se snažíme vám nabídnout jen ty nejkvalitnější baterie pro výrobky této značky. Využijete při vrtání do dřeva a oceli a při všech typech šroubovacích prací. Nechybí LED pracovní světlo a protiskluzová rukojeť.


Profesionální i hobby aku vrtačky. Baterie a nabíječky do AKU nářadí, Battery Import. Vážení zákazníci, s ohledem na současnou situaci jsme byli nuceni snížit počty zaměstnanců na našich provozovnách a omezit tak některé služby zákazníkům. Súčasťou balenia je 104dielna sada vrtákov v hodnote 290€ ZADARMO. Ideální pro vrtání do kovu a dřeva.


LED světlo a protiskluzová rukojeť pro snadnější používání. Celý popis a technické parametry. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nový model ↓ Do porovnávače Vložit poznámku Položit d. Vám poradí, ako vyberať Batérie do aku náradia - originálne. Pokud hledáte akumulátorovou vrtačku pro vrtání i do tvrdších stavebních materiálů, doporučujeme zvolit aku vrtačku s příklepem.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve.


Káble vás už nebudú obmedzovať, nahradí ich V Li-ion akumulátor s kapacitou Ah, bez samovybíjania. Kvalitná prevodovka umožňuje, pomocou spínača na rukoväti, otáčky až do 6ot. Aku nářadí Aku nářadí skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Powerplus, Bosch, Einhell a dalších. Jednoruční aku vrtačka s volbou rychlosti ve samostatných stupních. Napájeno skrze odnímatelný akumulátor Li-Ion o kapacitě Ah. Doba nabíjení dosahuje 1min.


Maximální kroutící moment s Nm. Nabíjačky k aku náradiu - originálne) Hodnotenie produktu:.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky