pátek 10. července 2015

Narážecí hlava plochá

Narážecí hlava plochá

Pro naražení sudu s pivem je nutná narážecí hlava. Slouží k propojení výčepního zařízení a sudu. Na českém trhu pivovary používají druh narážecích hlav. Naražežecí hlava bajonet, narážecí hlava plochá (žehlička) a narážecí hlava kombi.


Narážecí hlava plochá

V detailu každého narážeče je seznam pivovarů, pro které lze narážeč použít. Narážecí hlava na pivo. V případě nejasností nás kontaktujte, rádi vám s výběrem vhodného narážeče nebo narážecí hlavy pomůžeme. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Celonerezová narážecí hlava plochá na sud KEG, typ A (flach nebo lidově žehlička).


Materiál: nerezová ocel AISI 304. Pivovary a používané narážecí hlavy. Prozatím nebyl vložen žádný příspěvek.


Narážecí hlava plochá

Pro pivovary: Brno pivovar-Starobrno, Český Krumlov-Eggenberg, Dalešice-Dalešické, Děčín-Kapitán-Admirál-Děčínské, Hanušovice-Holba, Humpolec-Bernar Krušovice-Krušovice, Litoměřice-Kalich, Litovel-Litovel, Opava-Zlatovar, Ostrava-Ostravar, Pražské pivovary-Staropramen-Braník, Přerov pivovar Zubr-Zubr, Svijany, Trutnov. Kč Fotografií (1) Specifikace. Nabízíme prodej i zapůjčení. Naražeče se někdy nazývají jako narážecí hlavy, narážecí hlavice nebo hlavy na sudy. Kód: skladem u dodavateleDostupno.


Kombinovaná narážecí hlava se používá méně, má ovšem výhodu, že s ní můžete narazit také sudy s Kofolou nebo jinou limonádou. Nejčastějším typem hlav jsou hlavy plochá a bajonet. Je nesmírně důležité si uvědomit, že narážecí hlavy nejsou mezi sebou zaměnitelné. Plochou na bajonet nenasadíte a obráceně.


Vážení zákazníci, připravili jsme pro Vás přehled platebních meto kterými můžete platit v našem e-shopu. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete! Postaráme se o bezpečné a pohodlné obchodování. Proplachový adaptér KORB, CELLI.


Půjčovna party stanů, mobiliáře a koncertní techniky. V nabídce jsou nové prodlužovací kabely - TITANEX - 2- 3V. Mnoho délek - více info v menu ROZVADĚČE!


Doporučujeme použít kovový trn, pro výrazně delší životnost. Micro Matic narážacia hlava Flach - plochá. Množstvo: 4€ s DPH -. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Prodám nové narážecí hlavy na pivní sud KEG typ KOMBI Pro použití na sudy pivovarů: Břeclav – Zámecký pivovar Březnice – pivovar Herold Černá Hora Chodová Planá – Chodovar Kácov – pivovar Hubertus Krnov - Originál Kofola Vsetín - minipivovar Valášek Vyškov Znojmo - pivovar Hostan.


Výrobce: Záruka: roky. Doba dodání: ihned nýtovací šroub M5xplochá hlava 0. Naražecí hlava Mikromatic Flach (žehlička) Sanitace výčepních zařízení Naražecí hlava Micromatic Flach žehlička výčepních zařízení. Sinop narážecí hlava Kombi je určena pro narážení sudu s pivem.


Narážecí hlava plochá

Postará se o propojení výčepního zařízení a sudu. Tento typ hlavy je kombi, která se používá méně často než například plochá hlava. Kombi hlava je vhodná pro sudy KEG, přesněji typ M. Je praktická a její montáž nebude náročná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky