čtvrtek 24. prosince 2015

Dvouplotýnkový elektrický vařič bazar

Dvouplotýnkový elektrický vařič bazar

Elektro - Elektrický vařič bazar. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dvouplotýnkový elektrický vařič bazar

Prodám dvouplotýnkový Pb vařič Pálavan včetně Kg PLNÉ bomby. Vařič je velmi zachovalý,po výměně těsnění,odzkoušený a plně funkční. Při osobním odběru předvedu.


Možno poslat při platbě předem na účet,poštovné 13-Kč. Popis: Prodám použitý dvouplotýnkový elektrický vařič , funguje jen jedna plotýnka. WhisperLite Internationale je jednoduchý a spolehlivý vařič a kompaktní vařič dodávaný s palivovou láhví 650ml, který snadno složíte a umístíte do sady nádobí MSR. Jedná se o nejprodávanější vařič v této kategorii v ČR.


Vařič umožňuje použít běžná kapalná paliva jako je benzín a petrolej a pomocí systému. Jednoplotýnkové a dvouplotýnkové vařiče ETA jsou vhodné do malých bytů, na chatu nebo na dovolenou. Přinášíme radost a užitek více než let.


Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Projděte si inzeráty elektricky dvouplotynkovy varic na inzertním serveru AVÍZO. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. Starý retro turistický dvouplotýnkový vařič s kufrem-plně funkční. Komunikuji pouze po telefonu.


Na SMS a e-mail nereaguji. Osobní odběr nebo pošlu dle ceníku České pošty. Platí do vymazání inzerátu. Deska je vyrobena z bezpečnostního skla a snadno se čistí.


Kvalitní české nádobí (o chlup lepší než Tescoma). Požíváme tuto značku 3. Prohlédněte si aktuální inzeráty varic. U nás najdete, co potřebujete.


Chcete prodat nepotřebné zboží? Inzerce na bazaru je zdarma. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Vařiče bazar Srdečně Vás vítám ve svém bazaru. Pamatujte, že na veškeré u mne zakoupené zboží dostanete záruku a pokud Vám zboží nebude vyhovovat, můžete mi ho vrátit zdarma na mé náklady. Podat inzerát bez registrace.


Dvouplotýnkový elektrický vařič bazar

Prodám nový nikdy nepouzitý Dvouplotýnkový elektrický vařič Professor EPV329X v nerezovém provedení se skvěle hodí do každé malé kuchyně, garsonky či na chatu. Obsahuje dvě litinové plotny o průměru 1mm a 1mm. Teplotu lze plynule regulovat pomocí otočných knoflíků na přední straně.


Vedle nich se nachází světelné kontrolky, které signalizují zapnutí. Chafing Podpultovy mrazák Electrolux police dřez, dvojitý už není barové gumy redbull Sporák elektrolux s 6ti hořáky a troubou grilovací tál fritůra dvouplotýnkový vařič hnětač těsta DESTILA, nikdy nepoužitý (chybí díž,kryt a matka držící šnek) nerezová výklopná pánev Electrolux c.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky