čtvrtek 17. prosince 2015

Elektrický uklízeč trojúhelníkový

Elektrický uklízeč trojúhelníkový. Trojúhelníkový elektrický uklízeč je praktickým pomocníkem do každé domácnosti. Uklízeč dodáváme v sadě s. Karáčový zametač trojúhelníkový 3stupňů. Pružnější a efektivnější způsob jak pořádně uklidit nečistoty.


Kartáčový uklizeč Swivel Sweeper 3trojúhelníkový 3Sweep má rotující štětiny, které odstraňují všechny nečistoty do hloubky (chlupy, drobky, prach, atd).

Má silný rotující kartáč, který přilne k povrchu a odstraní nečistoty i z. Tyčový aku vysavač na koberce, na zvířecí chlupy, na sbírání nečistot, na všechny druhy podlah a tvrdé podlahy, doba nabíjení h, typ baterie Li-ion, kapacita baterie 2V, doba provozu min, omyvatelný filtr, objem nádržky l, držák na zeď , hubice na čalounění, rotační turbokartáč, štěrbinová hubice a. Těžko dostupná místa již nejsou problémem. Díky nim můžete snadno posypat žaluzie, nábytek, TV, počítač, police s knihami nebo interiér automobilu. Parní mop je už z principu fungování elektrickým výrobkem. To znamená, že jeho nedílnou součástí je elektrický bojler a přívodní kabel k elektrické zásuvce. A právě příkon bojleru vás bude zajímat nejvíce.


Nejenom, že podle něho poznáte, jaké budou přibližné provozní náklady výrobku, ale poměrně lehce.

Revoluční trojúhelníkový kartáčový systém pro snadný úklid v rozích a koutech. Vaše cena: 69Kč 53Kč Náhradní sady uklízecích hlavic k rotačnímu mopu Profi nebo 2v1. This video is unavailable. Je ideální pro čištění podlah a koberců. Kärcher KB (KB 5) Tyčový aku vysavač na koberce a tvrdé podlahy, hubice na sběr zvířecích chlupů a univerzální podlahová hubice, barva žlutá Není vyplněn Alternativní text k fotografii!


Mimořádný výkon na malém prostoruBezdrátový tyčový vysavač Kärcher KB vám přijde vhod při rychlém čištění tvrdých podlah a koberců. Naleznete u nás prakticky vše, od domácích potřeb,vše pro dům a zahradu,masážní lehátka,škrabací stromy pro kočky,fitness,camping,masérská lehátka,poštovní schránky a mnoho jiných výrobků. Náš elektrický uklízeč představuje nový revoluční způsob uklízení bez víření prachu.


Je vhodný na koberce,parkety,lino i dlažbu. Na elektrický uklízeč se kartáči poskytujeme záruku v délce měsíců. Nový revoluční způsob uklízení bez víření prachu. Příslušenství k parnímu mopu 2v1.


Profesionální čistící sada ks 30xcm. FURminator Personal hair sweeper ks. Váleček na odstraňování zvířecích chlupů z oděvů, nábytku a tkanin Rychle odstraňuje chlupy Lze opakovaně použít - je účinný a vydrží déle než lepící váleček Pohodlné řešení pro likvidaci. Robotické vysavače se staly nedílnou součástí inteligentní domácnosti. Určeny jsou na úklid dřevěných a laminátových podlah, na vysávání koberců, dlažby i linolea.


Proč právě robotický vysavač,nbsp;jaké značky robotických vysavačů jsou mezi zákazníky nejoblíbenější a co říkají naše recenze?

Super výkonný uklízeč , nepotřebujete žádné kabely, sáčky ani filtry. Má trojúhelníkovou plochou hlavu a otáčí se o 360º, hravě se tak dostane do každého rohu místnosti. Prodej uklízeče realizujeme do hodin za překvapivě nízké ceny dopravného.


Lithium-iontová baterie je nabitá již po hodinách. Při plném nabití máte na úklid minut. Tyčový vysavač můžete navíc jednoduše přeměnit na malý ruční.


Kvalitní elektrický turbokartáč si hravě poradí s odstraněním vlasů, zvířecích chlupů, a. Perfektní čistící elektrický kartáč. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Všechna tato slovní spojení pro nás nejsou jen prázdná slova. Součástí balení jsou čistící prostředky na podlahy a náhradní návleky na odolné skvrny a běžný úklid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky