pondělí 28. prosince 2015

Skrinka nad pracku

Praktická skrinka nad práčku NATALI ponúka maximálne využitie priestoru. Je perfektným riešením do menších interiérov, pretože šetrí miesto, a záro. Optimálne využitie priestoru.


Zatváracia skriňa kombinovaná s regálom. LTD s povrchovou úpravou melamínová živica. Plastové klzáky šetrné k podlahe.


Vrátane montážneho materiálu a. Kúpeľňová skrinka nad práčku Dub Sonoma. Ružová kúpeľňová skrinka nad práčku TemaHome Wave, šírka cm. Dokonalé využití prostoru v nadčasovém designu za skvělou cenu na Lidl-shop.


Skrinka nad pracku

Maximálne využitie priestoru nad práčkou či toaletou umožňuje táto praktická úložná skrinka so špeciálne prispôsobenou konštrukciou. V katalogu nemáme podrobnější informace o skrinka nad pracku. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod.


Sconto Skriňa nad práčku LAVANDE. Skriňa má dve dvere so striebornými výčnelkami. K dispozícii sú nastaviteľné police pre všetky vaše veci vo vnútri. Lidl nabízí v akci skříňku nad pračku Livarno Living v bílém provedení s povrchem odolným proti poškrábání díky vrstvě z melaminové pryskyřice. Nabízíme širokou paletu struktur povrchu (viz vzorník).


Hrany jsou opatřeny kvalitní PVC hranou odolnou proti poškrábání, ťuknutí a pod. Aj priestorovo úsporné závesné skrinky vedľa umývadla vám dobre poslúžia na odkladanie vecí. Zrkadlová skrinka je spojením mnohých funkcií: osvetlenie, zrkadlo a praktický úložný priestor na rôzne veci, ktoré potrebujete, aby ste vyzerali perfektne. Maximální využití prostoru nad pračkou či toaletou umožňuje tato praktická úložná skříňka se speciálně přizpůsobenou konstrukcí.


V ASKO – NÁBYTEK nabízíme koupelnové skříňky v mnoha designových provedeních do malé i velké koupelny. Výběr už je pouze na vás. Máme však pre Vás výbornú ponuku, ktorú rozhodne neodmietnete. Ušetriť Váš priestor môže naša moderná skrinka nad práčku Natali, ktorá je vyrobená z kvalitnej laminovanej drevotriesky a navyše v modernom prevedení, čiže nielenže ušetríte miesto v byte, ale sa aj denne budete pozerať na moderný dizajn. Ponúka otvorený aj uzavretý úložný priestor, a to v podobe skrinky a regálu s dvoma poličkami.


Skrinka nad pracku

Páčia sa Vám naše výrobky, ale nie ste si istí, či sa Vám bude hodiť nábytok v tejto farbe k Vášmu nábytku, čo už máte doma? Skrinka je vyrobená z laminovanej DTD v bielej farbe. A možno ste si už aj kúpili nový nábytok, ale medzitým sa Vaše bývanie zmenilo? Ak chcete efektívne využiť priestor v kúpeľni, vrátane priestoru nad práčkou, pomôže vám skrinka Tola.


Poskytuje ďalší úložný priestor pre kúpeľňové doplnky, napr. NATALI, skrinka nad práčku v bielom farebnom prevedení. Materiál laminovaná DTD. Jaké skříňky do koupelny vybrat?


Není nic snazšího, než do koupelny pořídit nové a vyhovující skříňky. Ať už bude ráno nebo večer, kosmetika či kartáček na zuby budou vždy při ruce a na správném místě. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Zavírací skříň kombinovaná s regálem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky