čtvrtek 17. prosince 2015

Kotlík na guláš 30l

Veľké kotle na zabíjačku, kotlíky s pokrievkou. Lacné gulášové kotlíky a kotliny. Gulášový kotlík měděný l Doplňkové informace: Použití: na polévky, guláše.


Kotlík lze rovněž použít k dekoraci. Aký veľký kotlík na guláš ? Panvice a horáky PAELLA.

Hľadať v tovare Hľadať v článkoch. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Tento web používá soubor cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete Souhlas s jejich používáním.


Více informací v pod kategorií Obchodních podmínek. Sú skladné, variabilné, prenosné.

Materiál: měděný plech Obsah. Súpravy môžete použiť hlavne v prírode pri kempovaní, na rybách, rodinných oslavách v prírode ale aj v záhrade na chalupe. Vitajte v našom obchode kotlíkové súpravy.


V našom obchode ponúkame najväčší výber kotlíkových súprav na Slovensku. Rôzne súpravy, napríklad kotlíky s trojnožkou, kotlíky s kovovou kotlinou, kotlíky so smaltovanou kotlinou, univerzálne kotlíkové súpravy na varenie gulášu ale aj na grilovanie. Omezení je pouze při osobním odběru!


Kvůli COVID-je zakázán osobni odběr. Nam to nevadí, my ho porazíme :-)! Lidé seďte doma, vařte guláš , grilujte a noste roušky ! Děkujeme za objednávky.


Máte zaujem si osobne prevziať a kúpiť produkt v našom sklade? Smaltovaný kotlík na ryby s maximálnym objemom 30L. Nemusíte si nič písať, žiadny kó žiadnu podstránku, nemusíte sťahovať obrázok produktu! Je to jednoduché: stačí keď si produkt stiahnete a vytlačíte vo. Nerezový kotlík 30L s nerezovou kotlinou.


Kvalitný smaltovaný kotlík na guláš , polievku, či kapustnicu, objeL , materiál: oceľ, smalt. Antikorový hrubostenný kotlík mm.

Všetko o nákupe Ako nakupovať Doprava Spôsob platby Reklamačný poriadok Odoslanie reklamácie Ako vrátiť tovar Všeobecné obchodné podmienky Ochrana osobných údaj. Kotol na guláš 30L smalt. Cenovo zvýhodnený nákup na celé kotlíkové súpravy so smaltovaným kotlíkom. Vhodné na celoročné používanie a na akúkoľvek príležitosť. Grily, kotlíky sú neoceniteľným pomocníkom pri príprave chutných jedál.


Stačí osadiť kotol do správnej kotliny, prípadne použiť stojan alebo trojnožku, založiť oheň a príprava gulášu môže začať. Obmedzenie je iba pri osobnom odbere ! Kvôli tej pliage COVID-je zakázaný osobný odber. Nám to nevadí, my ho porazíme :-)!


Lots of Lovely 30L Cup Bras. Great Range Of Sizes And New Styles.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky