středa 23. prosince 2015

Mikrovlnky

Najlepšie sú mikrovlnky s čo najvyšším výkonom a čo najnižším alebo rovnakým príkonom. Za malé mikrovlnky sú považované tie s objemom až l, mikrovlnky s objemom nad l sú rozmernejšie. Mikrovlnná rúra a objem. Do malých nič viac ako tanier nedostanete, do väčších. Umiestnenie mikrovlnky je možné dvoma spôsobmi – voľne stojace a vstavané.


Voľne stojace mikrovlnky sú flexibilné a zaberú menej priestoru, môžete ich umiestniť individuálne kam len chcete a jednoducho s nimi manipulovať. Vstavané mikrovlnky sa hodia do nových kuchýň. Keďže sú zabudované do kuchynských liniek, dokonale.


Prvým typom sú voľne stojace mikrovlnky , ktoré majú formu samostatného spotrebiča s možnosťou jeho umiestnenia prakticky kdekoľvek. Druhým typom sú vstavané mikrovlnky. Zohrejte si svoje jedlo rýchlo a jednoducho.


Mikrovlnky

Vyššie modely zvládnu aj rozmrazovan. Vážení zákazníci, od 14. Výkon mikrovlnky možné nastaviť v úrovniach (max 8W). Disponuje vnútorným priestorom s objemom litrov , digitálnym ovládaním a pojme tanier až o priemere cm. Pri takýchto výrobkoch však nemôžete čakať veľké zázraky , ani čo sa týka funkcií ani kvality materiálov.


Jsou nenápadné a elegantní a dokonale zapadnou do vaší kuchyně. Volně stojící mikrovlnky jsou spíše univerzálnější, mnohem variabilnější a méně náročné na prostor. Před pořízením mikrovlnky si tak důkladně promyslete, které funkce budete potřebovat. Na základě toho si totiž budete moci vybrat přesně takovou mikrovlnnou troubu, která bude ideálně vyhovovat vašim požadavkům.


Potraviny obvykle obsahují velké množství vody a navíc mikrovlny nádoby (sklenice, talíře, keramické hrníčky) neohřívají, takže se mikrovlnné trouby staly v domácnostech velice oblíbenými spotřebiči. Expozíciou veľkého množstva mikrovlnového žiarenia (napr. od mikrovlnnej rúry, ktorá bola v prevádzke pri otvorených dvierkach) môže rovnako nastať vážne poškodenie teplom aj v iných tkanivách, až po vážne popáleniny, ktoré nemusia byť na prvý pohľad viditeľné, pretože dnešné mikrovlnky zohrievajú hlbšie. Aké sú výhody mikrovlnky ? Dovnútra mikrovlnky môžete umiestniť akúkoľvek nádobu s jedlom. Vyberte si mikrovlnnou troubu od Whirlpool.


Užijete si funkce Crisp pro perfektně propečené a šťavnaté pokrmy nebo funkce Stream pro zdravou přípravu v páře. Inteligentní programy a funkce, moderní design, dostatek prostoru. S Whirlpool poznáte rozdíl. For queries relating to identifiable information, please use add-tr. Sú nenápadné a elegantné a dokonalo zapadnú do vašej kuchyne.


Mikrovlnky

Voľne stojacie mikrovlnky sú skôr univerzálnejšie, mnoho variabilnejšie a menej náročné na priestor. Zprávy, které nezpůsobí žádnou informační tsunami, ale příjemně rozčeří hladinu vašeho všedního dne. Ať už preferujete mikrovlnou troubu s menším nebo větším objemem, pamatujte také na její funkce.


Vybírat můžete mikrovlnky s grilem, horkovzdušné nebo multifunkční. A protože mikrovlnky už nevyužíváme jen k ohřevu oběda nebo čaje, většina modelů je vybavena celou řadou funkcí. Základem jsou přednastavené programy pro přípravu konkrétních jídel a pochutin, velmi oblíbené jsou funkce grilu a rozmrazování. Příznivce zdravého vaření potěší programy pro pečení a smažení bez.


Mikrovlnky

Vestavné mikrovlnné trouby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky