středa 30. prosince 2015

Stroj na párek v rohlíku bazar

Na ceně nezáleží něco navrhněte. V textu: Praha - východ. Stroje - Parek v bazar. Prodám stroj na párek v rohlíku. Elektro - Parek v bazar.

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Je to dělané originál na zakázku není to domácí výroba.


Připrav si párek v rohlíku Nyní si vaše děti mohou pozvat kamarády na návštěvu a připravit jim svačinku. Tato sada na přípravu párku v rohlíku je vyrobena ve vysoce kvalitním provedení. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.


Dlouho nevyužívaný, ovšem vyzkoušen a funguje.

Jen doporučuji promazání ložisek, seřízení a vyčištění, hučí při chodu. Hmotnost cca 15kg Průměr talíře cca 25cm - nerez, žádná Čína Ideálně osobní převzetí v Benátkách nad Jizeoru případ. Zařízení na párek v rohlíku (hot-dog) Gallet MAH 40.


Celý vrch v nerezu ( vaničky, trny na napichování rohlíků ), funguje na plyn (není třeba elektrika). Takže se s ním dá prodávat kdekoli bez omezení kabelem. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Inzerát Párek v rohlíku v okrese Hlavní město Praha, cena 150Kč, od jhp. This video is unavailable. Tescoma Tvořítko na párek v rohlíku PRESTO. Vynikající pro domácí přípravu párku v rohlíku , opatřeno nožíkem pro seříznutí konce rohlíku.


Vyrobeno z kvalitního odolného plastu, myjte v rozloženém stavu pod tekoucí vodou, před složením nechte oschnout. Ostatní - Parek v bazar. Další slevy kuchyňských potřeb na Kupi.

Vybavení do občerstvení - kiosek. Super výdělek na akci budete sami) žádná konkurence a ostatní budou plácat klobásy párek v rohlíku a cukrovou vatu. Clatronic v okrese Kolín, cena 280Kč, od Zuzana Šálková na Sbazar. Popis: Prodam přístroj na zhotovení parku v rohlíku. Původní cena 50-Kč, nyní za 25- Kč.


Nepoužitý, nepoškozený, ještě v originálním obalu-nevybalený. Pro ohřev 1-ks nožiček párků,nástavec na vaření 1-ks vajec, možnost přípravy zeleniny v páře, nástavec na rozpékání pečiva, 2V , Hz, 3W. Občerstvení ma nadstandardní vybavení.


Gyros gril ,gril na Klobasy a různé grilování , párek v rohlíku , x friteza , zapekacy gril,vodní lázeň ,x mikrovlnka, 2x chladnička ,1x mrazak, chladicí box na alkohol, prosklená lednice , chladnička na Red Bull ,. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt pristroj na parek v rohliku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky