čtvrtek 24. prosince 2015

Toustovač na 4 tousty

Menší domácnosti si vystačí s 1-tousty , na přípravu většího množství sendvičů doporučujeme toustovače, které zvládnou najednou připravit až nebo více sendvičů. Přinášíme vám jednoduché recepty na tousty. Budete potřebovat toustovač a samozřejmě toustový chleba.


Zapečené tousty z veky. I když je na zapékané tousty nejvhodnější toustový chléb, použít můžete i chlebíčkovou veku, chléb, bagety nebo rohlíky či housky.

Vybaven regulačními páčkami pojezdů a držáky s automatickým vycentrováním toustu. Komu by se chtěla po návratu z práce připravovat složitá teplá večeře. Na druhou stranu je teplá večeře příjemnější než namazaný chleba.


Kdo by na ně občas nedostal chuť? Jednoduchý a praktický Sencor toustovač , který je určený na přípravu sendvičů trojúhelníkového tvaru. Při výběru tohoto spotřebiče je nutné zaměřit se na jeho jednotlivé. Jde tedy o toustovač na tousty.


Ty jsou vkládány na plotýnky, které jsou pevnou součástí konstrukce.

Nakonec podle chuti osolíme a opepříme. Jídlo je hotové a máte ideální tousty na cestu či svačinu. Opečené toasty s mozzarellou. Designový toustovač z broušené nerezové oceli na tousty se světelnými ovládacími prvky, extra širokými šachtami na toasty, vhodné i pro bagety nebo hamburgerové housky s. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Na internetu najdete i mnoho dalších receptů.


Toustovač a další recepty pro něj. A navíc vaší fantazii se meze nekladou a můžete si vyzkoušet vytvořit i své vlastní recepty. S tousty si můžete doopravdy vyhrát a dělat tak mnoho variací lahodných toastů.


Hluboký prostor umožňuje velkorysé plnění sendvičů bez nechtěného vytékání ze sendvičovače. Je vhodný do restaurací, bufetů a dalších gastronomických zařízení. Výkon toustovače je kW s potřebným napětím 2V. Na počátku všeho je třeba zmínit, že toustovač je velice často označován výrazem „sendvičovač“. I přesto jde o naprosto shodný typ zařízení.


Jestliže si myslíte, že s pomocí toustovače budete schopni připravovat pouze tousty , pak jste značně na omylu.

Na této stránce najdete levné toustovače, respektive všechny toustovače seřazené od nejlevnějšího až po nejdražší. Lépe tak vyniknou produkty, které jsou nyní cenově nejdostupnější. Pomazánka na topinky a toasty - recept: Orestované mleté maso zamícháme se sýrem, nastrouhaným vejcem, okurkou, nadrobno nasekanou cibulkou a prolisovaným česnekem. Světelné kontrolky provozu vás upozorní, zda je sendvičovač nahřátý na správnou teplotu.


Bezpečné použití zajistí ochrana proti přehřátí. Plastové provedení snižuje riziko popálení o horký spotřebič.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky