pondělí 28. prosince 2015

Napojení pračky a sušičky na jeden odpad

Přinášíme vám proto stručný návo jak zapojit pračku a sušičku na odpad. A to ať už na odtokové potrubí, k sifonu, nebo pro přímé vypouštění. Kam s pračkou se sušičkou.


Dříve, než se pustíte do instalace a zprovoznění nové pračky nebo sušičky , popřemýšlejte nad jejím uložením. Uvažujete o koupi nové pračky nebo pořízení sušičky ?

Kamenem úrazu může být její napojení na odpad , zejména pak u starších bytů, které nemají odtokové potrubí zabudované ve zdi. Všechny potíže lze ale snadno vyřešit – přinášíme vám návod na to, jak zapojit pračku či sušičku na odpad snadno a rychle. Slouží k připojení odpadu z pračky a sušičky do jednoho podomítkového sifonu. Pro napojení až dvou spotřebičů Vlastnosti: Dvě kolínka. Napojení sušičky na odpad.


Jednoduchá tvarovka nebo Y kus se namontuje namísto stávající přípojky na závit. Myslím, že to nebude jednoduché, protože odtok u běžné kondenzační sušičky funguje jinak, než u pračky.

Další možností je napojení odpadu do samostatného sifónu. Je to vcelku jednoduché, neboť pračka potřebuje ke svému provozu hned. Odtok vody z pračky se tradičně řeší napojením hadice na. K připojení pračky a sušičky na jeden odpad. T napojeni na odpad presne pro tu velikost vyvodu pracky.


Doprava do hodin až k vám domů. Sušičky prádla - napojení na odpad skladem. Rádi vám poradíme s výběrem. Na jedno napojit pračku a na druhé napojit klasickou pračkovou hadici a přes nějkou redukci dopojit 8mm hadičku ze sušičky. Teď otázka zda existuje taková redukce.


Příslušenství pro instalaci pračky. Pro instalaci pračky do vaší domácnosti budete potřebovat ještě dvě pomůcky pro zdárné fungování a zamezení pohromy: pračkový ventil pro přívod vody, který je radno po každém doprání uzavírat a pračkový či umyvadlový sifon, který funguje jako pachová uzávěra a zamezí zamoření vaší domácnosti zápachem z kanalizace. Zapojení odpadu sušičky na odpad pračky. Je na to nejaký kus (z plastu).


Sep Teď zbývá vyřešit odpad z pračky , resp.

Problém s napojením tenké hadičky od sušičky prádla řeší sortiment dopojovacích tvarovek Alca plast. Toto napojení odpadu k pračce. Detailní popis Slučovač odpadů se zpětnou klapkou pro pračky a sušičky. Produkt je zařazen v následujících kategoriích.


Z prádelního koše rovnou do pračky , sušičky nebo na šňůru a pak do prádelníku nebo šuplíku aniž byste je museli složitě hledat a párovat. Tímto odpadá hledání stejného páru, díky háčku odpad aacu. Moderní pračky se dnes instalují obdobným způsobem. Obecně platí, že si máte dát pozor na rovinatost podlahy, kam budete spotřebič stavět, musíte z něj vyjmout aretační ochranu, zapojit ho do elektrické zásuvky a na přívod a odvod vody.


V naší nabídce najdete už jen kondenzační sušičky , které na rozdíl od ventilačních nevyžadují stavební úpravy pro odvod kondenzátu ven. Kondenzační sušička prádla odvádí vodu do sběrné zásoby, kterou stačí občas vylít, a některé rovnou napojíte na odpad pomocí sady pro odvod kondenzátu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky