pondělí 21. prosince 2015

Strojek na těstoviny orion

Ty totiž rozhodují o tom, jak vybavený produkt si vlastně zakoupíte. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenz í. Pak by ale ve vaší výbavě neměl chybět pořádný strojek na výrobu nudlí! Ruční mechanický strojek s nástavci na přípravu domácích těstovin.


Sami si profesionálně vyrobíte těstoviny z domácích surovin. Set obsahuje: nástavec na rozvalování těsta. Vyválené těsto pak krájí v různých šířkách těstovin. S pomocí mechanického ručního strojku na těstoviny od ORION to bude hračka!


Celokovový strojek ORION obsahuje několik šikovných nástavců, s kterými lze připravit nejrůznější těstoviny. Připravené těsto na těstoviny pak strojkem rozválíte i nakrájíte. Připravte si v kuchyni své vlastní domácí těstoviny. S mechanickým strojkem na těstoviny od značky ORION je to hračka!


Maximální šíře těsta je cm. Dostala jsem od Ježíška strojek na těstoviny – Orion Ginotti, který si i „sám“ udělá těsto – ingredience se tam nasypou a točí se kličkou. Pak se tam přidá nástavec a mkaróny, vrtulky nebo kolínka lezou ven.


Celé je to takové plastové a mám z toho trochu obavy – nemáte s tím někdo zkušenost? Ten udělá radost všem milovníkům domácích vlasových nudlí. Významným kladem je rovněž nízký finanční obnos, jenž je nutné za přístroj zaplatit. Pomocí této hnětací lopatky snadno přeměníte strojek na výrobu dutých těstovin MARCATO REGINA ATLAS na hnětací stroj, pomocí kterého připravíte těsto na domácí těstoviny.


Důležité upozornění: 1. Nemyjte v myčce na nádobí 2. Nečistěte kovovými předměty 3. Omyjte hadříkem a vodou s trochou přípravku na nádobí. Orion Mlýnek strojek na nudle a těstoviny - strojek na těstoviny. Můžete jej použít pro přípravu různých masových, sýrových, zeleninových a nebo ovocných rolek. Pomůže Vám připravit všechny přísady rychle a jednoduše do perfektně vytvarovaných rolek ze zelného nebo. Jejich délku si pak upravíte podle vlastní představy.


Poradíme vám taky, jak strojek používat a jak dosáhnout skvělých výsledků. Nakonec se podíváme i na cenové hladiny a některé známé výrobce. K upevnění poslouží úchytný šroub.


Ruční strojek značky Orion je vyroben z kovu s plastovými doplňky. Krájí proschlé pláty vyváleného těsta na jemné polévkové nudle. Materiál: kov s plastovými doplňky. Upevnění pomocí úchytného šroubu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Strojky na těstoviny - Orion.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky