čtvrtek 31. prosince 2015

Topné těleso 12v 1000w

Free Shipping Available. Lowest Prices on Top Items. Save Money with eBay Deals. Million Shoppers Want to Buy. Start Making Money Today.


Topná patrona je zkonstruována pro bezpečné napětí 12V a tepelným výkonem 600W (2x 300W). Topné těleso ve formě patrony pro nahřívání kapalin a materiálů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Parametry topného tělesa do akumulačních kamen EMKOznačka akumulačních kamen: EMKO M6 M80příkon. Topná vložka je vybavena zástrčkou do zásuvky 220V. Originál topný element. Uvnitř topné tyče je namontován omezovač teploty (nevratná tepelná pojistka).


Je určen k ochraně uživatele před následky přehřátí radiátoru při nedodržení podmínek správného používání. Na čele topení je termostat s plynulou regulaci teploty. Integrovaný ventilátor s tichým chodem, s možností samostatného provozu. Proč pravidelně čistit bojler? Teplotní pojistka proti přehřátí.


Ohřívač vody vyžaduje pravidelnou údržbu, stejně jako každé jiné technické zařízení. Plastové pouzdro poskytuje dvojitou izolační ochranu a zároveň slouží jako ochrana před přímým. Hodnocení výrobku: Poslat produkt Diskuse (0) Přidat k oblíbeným Tisk Zobrazeno. POZOR - podle vzhledu a rozměrů zkontrolujte, zda nemáte topení Amica pod kodem zboží: 163AMnebo 163AM45.


Přístroj má ochranu proti zamrznutí, kdy udržuje teplotu v místnosti kolem 5°C. Kontrolní světelná signalizace. Rovnoměrné, spolehlivé rozvedení tepla je základem optimálního klimatu v akváriu. Bezpečné napájení 24V z baterie nebo adaptérem ze sítě.


Náhradní díl, bojler Electrolux, Aeg. Keramické topné těleso je určeno pro nepřímý ohřev vody v bojlerech, elektrokotlech nebo zásobnících vody. Je tvořeno keramickými nosníky kruhového průřezu. Patří k nejrozšířenějším typům topných těles. Díky regulaci termostatu se přístroj sám zapne, jakmile teplota vzduchu v místnosti klesne pod nastav.


To umožňuje připojení nejrůznějších spotřebičů 2V ke zdroji napětí jako např. Topná část je z měděné trubky, příruba je mosazná, niklovaná. Niklovaná může být i samotná topná část.


Přípustný provozní tlak je MPa. V případě, že v místě použití topných těles dochází k nadměrnému nárůstu usazenin na plášti topné větve, doporučujeme pro zvýšení životnosti zajistit odpovídající úpravu vody. Volně stojící ventilátor s regulací obsahuje funkci automatického vypnutí při přehřátí. Opravy elektrospotřebičů - prodej náhradních dílů.


Nejlevnější e-shop karavan. Zboží za akční ceny, slevy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky