úterý 8. prosince 2015

Nůž gerber bear grylls ultimate knife kombinované ostří

Gerber Bear Grylls Ultimate Pro Fixed Blade and Morakniv Bushcraft Survival Knife Comparison - Duration: 8:50. Verze s kombinovaným ostřím z nerezové oceli 7Cr17MoV a perfektní rukojetí, která nabízí nekompromisní úchop. Nůž Bear Grylls Folding Sheat Knife Tento nůž vychází ze svého většího brášky s pevnou čepelí a tím je Ultimate Knife.


Nůž je vhodný zejména pro ty, kteří chtějí kompaktní nůž s čepelí solidních rozměrů. Stojí za ním bývalý příslušník speciálních jednotek britské armády SAS Bear Grylls. Na zubatém ostří naleznete skupinku malých zoubků, která je oddělena od další jedním větším, mělkým obloukem.


Nůž Prodigy Gerber - kombinované ostří Nejnovější přírůstek do rodiny Prodigy. Nůž na přežití Bear Grylls Ultimate Knife je odolný a velice dobře vybavený nůž do extrémních podmínek. Jeho rukojeť je dobře padnoucí a ani po dlouhé práci vám nepodráždí ani neodře ruku.


Pouzdro je velice odolné a lehké. Kombinované ostří zaručí dobrou práci v každodenním životě, ale také velkou výpomoc v přírodě, kde například potřebujete přeřezat menší větve. Nesmírnou soušástí je protiskluzová rukojeť, která je pogumovaná. Navržený úzkou spoluprací Gerber-u a Bear-a, díky čemuž najdete v tomto noži s pevnou čepelí inovace, jako na žádném jiném. Prvotřídní konstrukce čepele z nerezové ocele 7Cr17MoV zajistí, že nikdy neuvidíte rez při vytažení nože z pouzdra.


Součástí je nůž s čepelí z oceli 7Cr17MoV zajištěnou pojistkou lockback, pouzdro a kapesního průvodce ZÁSADY PŘEŽITÍ. Pozitivní recency na tento nůž samozřejmě dokazují kvalitu tohoto nože. Nože s pevnou čepelí, STVOŘEN PRO SURVIVAL - BEAR GRYLLS ULTIMATE PRO Další nůž , za kterým stojí bývalý příslušník britských speciálních jednotek SAS - Bear Grylls. Oproti původní verzi nože Ultimate je verze PRO o něco vyladěnější. VÝRAZNÝ DESIGN Oranžové zbarvení je pro nože ze série Bear Grylls již tradicí.


Bear Grylls Scout je výbornou volbou pro každého, kdo hledá nejvyšší kvalitu mezi zavíracími noži. Protiskluzový povrch rukojeti zajišťuje pohodlný a bezpečný úchop za každého počasí a nůž lze velmi snadno a rychle otevřít i jednou rukou. Nůž Gerber Mini Paraframe, hladké ostří. Hravě splní nároky náročnějších uživatelů, kteří chtějí mít po ruce spolehlivý a odolný nůž. Součástí je pouzdro umožňující nošení čepelí vzhůru a populární příručka přežití od samotného Beara Gryllse.


Díky jeho výraznému zbarvení ho jen tak neztratíte a čepel z kvalitní oceli 7Cr17MoV bude dlouho sloužit. Veškeré informace o produktu. NŮŽ GERBER BEAR GRYLLS COMPACT FIXED BLADE, KOMBINOVANÉ OSTŘÍ. Hodí se pro práci, kde potřebujete rychle a agresivně řezat. Celková délka tohto nože je cm.


Má pohodlnou rukojeť, která je vyrobena. EDC nůž Gerber Basic, kombinované ostří. Jedinečný nůž pro přežití Bear Grylls Ultimate Knife od firmy Gerber.


Nenahraditelný pomocník při pobytu v přírodě. Ostří je částečně zoubkované, takže lze nůž využít ke krájení. Pohodlný a bezpečný úchop zajišťuje ergonomicky tvarovaná pogumovaná rukojeť. Má hladké ostří , které se snadno brousí.


Spojení kvalitní nerezové oceli a výborného černění. Konec je kovový pro možnost zatloukání. Okrajovací nůž Gerber Freescape Paring Knife , hladké ostří. Perfektní zpracování, kvalitní ocel, která dobře drží ostří.


Rukojeť je z nylonu kombinovaného ze skelnými vlákny, do které je uložena pryž se vzorkem - neklouže ani mokrá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky