pátek 18. prosince 2015

Skleněné demižony na víno

DEMIŽONY NA VÍNO L Kategorie: Prodám vybavení. Fotogalerie k inzerátu. Z naší nabídky je důležité vyzdvihnout tradiční opletený demižon, který zaujme nejen milovníky vína a jiných alkoholických nápojů. Opletené demižony nabízíme o objemech 2l, 3l, 5l, 10l, 15l, 20l.


Děkujeme za pochopení tým PRODUM. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů demižony. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Víno Destiláty a Nápoje.


Opletený demižon 20l na víno , mošt, slivovici apod. Součástí opletení demižonu je také ucho pro snazší manipula. Provádíme analýzu hroznů, moštů a vín dle SZPI. Prodám skleněné demižony na víno včetně kovových košů a gumové podložky pod demižon.


Soudky a sudy z dubového, třešňového a akátového dřeva pro zrání vína. Soudky na víno s pípou, sudy s povrchovou úpravou. Hodnocení produktu:.


Nevolejte prosím brzo ráno, nebo pozdě k večeru (Ideálně mezi a 14). Bohatý sortiment zahrnuje lahve na víno , lahve na alkohol, zavařovací sklenice, dózy a demižony , koštýře, karafy a dárkové sklo. Zde naleznete skleněné lahve s objemem nad litru a demižony.


Máme pro Vás i vhodné uzávěry a příslušenství k těmto víceobjemovým lahvím a demižonům. Ke každé lahvi nabízíme i uzávěry a ostatní příslušenství. D01: Demižony opletené bužírkou.


Toto zboží posíláme přepravní službou. Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám. Přejít na začátek stránky Demižóny. K dokonalému uskladnění a převozu různých druhů tekutin se hojně využívají demižony.


Jedná se o velkou skleněnou nádobu, ve které se může uchovávat víno , slivovice, mošt, voda a další tekutiny. Inzerát Demižon na víno v okrese Kolín, cena 150Kč, od Karin Juštová na Sbazar. Cena 15- Osobní odběr vítaný.


Jsme distributorem obalového skla s největší nabídkou vinných, sektových a alkoholových lahví v České republice. Kvalitní skleněné nemižony levně. Demižony na víno , skleněné barely a skleněné soudky. Skleněné a opletené demižony na víno. Sklenené demižóny na víno v kovovom koši, demižoony v PVC obalu nebo plastovém (odnímatelném) koši.


Prodej lahví na víno , pivo, alko i nealko nápoje a demižony. Největší výběr obalového skla pro potraviny. Sklenice, vinotéka, doplňkové zboží a dobroty ve skle.


Otevírací doba Po-Pá: 8-hod. Predaj fliaš na víno , pivo, alko a nealko nápoje, darčekové sady, obtiskové fľaše. Najväčší výber obalového skla pre potraviny. Poháre, vinotéka, doplnkový tovar a dobroty v skle.


Otváracia doba Po-Pá: 8-hod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky