úterý 15. prosince 2015

Papírové kelímky na pivo

Pivní kelímky bílé nebo transparentní pro Vaši provozovnu za nejlepší ceny! Produktů na stranu: 1 2 72. Papírové kelímky na pivo. Ať již hledáte standardní papírové kelímky za nízké pořizovací ceny, velmi kvalitní kelímky z materiálu PET, plastové pohárky na alkohol nahrazující sklo nebo Party kelímky s pestrými potisky. Samozřejmostí jsou k levné kelímky na pivo , limonádu nebo papírové a termo kelímky na kávu.


Vděčí za to především tomu, že je to ekologická a ekonomická alternativa k jednorázovým papírovým nebo plastovým kelímkům na pivo či limo, kterých bývaly plné nejen odpadkové koše, ale bohužel také. Kupte si papírové kelímky l na pivo bílé za minut. Trvale dbáme, aby zboží bylo v nejvyšší kvalitě. V klidu si najděte pivní kelímky za nejnižší ceny a nebo pivní kelímky pro pohodové oslavy, párty a další akce.


Vážení zákazníci, s ohledem na aktuální dění v ČR v souvislosti s koronavirem, si Vás dovolujeme upozornit, že od 16. Cejch na kelímku l. Nápojový jednorázový plastový pohárek je vyroben z PP materiálu. Nápojové kelímky z klasických materálů PP a PS jsou nejpoužívanější a nejlevnější jednorázové. Vybírejte například z kategorií plastových skleniček a průhledných kelímků různých typů.


Papírové kelímky na pivo

Pro festivalové nebo letní výčepy jsou nezbytné plastové kelímky pivo. Ať už se jedná o klasické bílé. Nakupte papírové kelímky l na pivo bílé bez registrace.


Naše plastová alternativa. Kvalitní kelímky na pivo v nabídce od nejlevněj. Plastové kelímky na pivo - prozkoumejte naši jedinečnou nabídku jednorázového nádobí značky Cater. Tento web používá soubory cookies, které nám pomáhají poskytovat a zlepšovat naše služby. Kelímek transparent (cena za 50ks) - 71.


V nabídce jsou: kelímky na pivo , papírové i plastové kelímky na kávu s. Jednotlivé papírové kelímky lze potisknout dle Vašeho návrhu. Plastové a papírové kelímky jsou tradiční artikl našeho e-shopu. Jedná se o nejpoužívanější, cenově výhodné kelímky na pivo. Průměr hrdla kelímků je mm.


Tyto kelímky jsou ideální pro rychlá občerstvení - na pivo , limonádu a podobně. Kelímky jsou zabaleny po kusech. Vypadají jako běžné plastové kelímky , jsou však vyrobené z kukuřice a dokážou se proto v kompostárně 1 rozložit. Pokud nejste zastánci plastových kelímků, nabízíme také papírové kelímky na kávu, pivo , limo, které využijete nejen v rychlých občerstveních, ale i při grilovacích zahradních akcích a letních festivalech.


Objem kelímků je l. V naší nabídce naleznete papírové kelímky s potiskem i bez potisku, eko kelímky na pivo , eko kelímky na kávu, čaj, svařené víno, kakao i horkou čokoládu. Všechny tyto ekologické kelímky jsou plně recyklovatelné. U každé objednávky dbáme na nejvyšší kvalitu zboží. Najdete u nás pivní kelímky za TOP ceny nebo pivní kelímky pro různé akce, oslavy, párty a podobné příležitosti. Vyberte si pivní kelímky , které jsou nejvhodnější pro Vaše využití.


Vlastní potisk KVALITA, ZKUŠENOST, INDIVIDUALITA Prezentujte Vaší firmu a balte zároveň! Potisk papírových a plastových obalů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky