středa 23. prosince 2015

Vodovzdorná překližka brno

Vodovzdorné (obalové) Jsou to ploché desky, vzniklé slepením zpravidla lichého počtu na sebe navrstvených loupaných dýh, jejichž dřevní vlákna jsou na sebe kolmá. Ráj dřeva provozuje maloobchod i velkoobchod a zajistí i dopravu zboží. Všechny uvedené překližky jsou lepeny vodovzdorným, exterierovým lepidlem. Překližka stavební, vodovzdorná překližka , překližka na návěsy, překližka do vozíku. Nabízíme truhlářské překližky bukové, topolové, voděodolné foliované překližky.


Vezeko Brno Vezeko Praha Ceník přívěsů platný od 14. Foliované překližky jsou lepeny vodovzdornými lepidly (WBP). Překližky jsou kompozitní desky vyrobené ze tří nebo více vrstev loupaných či krájených dýh.


Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr.


Odolává působení vlhkosti, vhodná do exteriéru, je z obou stran speciálně chráněna proti působení vody fenolickou fólií dle PN 003–49–a hrany jsou opatřeny ochranným vodovzdorným nátěrem. Překližka z topolu není zdaleka tak kvalitní jako březová překližka. Využijete ji hlavně při šalování betonu, na jednorázové obaly apod.


Covid-Info - Pokud jste v den dodání v karanténě, je vaší povinností informovat dopravce. Domluvte se s doručovatelem na jiném možném termínu doručení. Koupím 1mpřekližky do Ústí n. Kč , Brno Stupňovitý vrták 4-32-mm nebo 4-39mm Prodám nové bezvadné.


Vodovzdorná překližka je velkoplošný dílec lepený fenolformaldehydovým. OSB desky, překližka , sololit,. Používá se na šalování (víceobrátkové bednění) pohledového betonu.


Stavební překližka foliovaná, vodovzdorná topolová. Vážení zákazníci, z důvodu nařízení vlády České republiky v návaznosti na šíření CORONAVIRU COVID-ze dne 15. Deska vhodná na bednění a šalování. Benešov Beroun Blansko Pražská Brno Brno (voda-topení-plyn) Břeclav Česká Lípa České Budějovice Hrdějovice České Budějovice Litvínovice Dačice Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlinsko Hodonín Hořovice Hradec Králové Cheb Chomutov Chrudim Jeseník Jičín Jihlava Jindřichův Hradec Kadaň Karlovy Vary Karviná Kladno.


V hladké a protiskluzové variantě. Překližka vodovzdorná protiskluzová Překližka foliovaná vodovzdorná , bříza. Nejvhodnější pro přívěsné vozíky a korby nákladních aut.


Materiál: voděodolná překližka , softshellová tkanina. Pro své vynikající vlastnosti (vysoká pevnost, houževnatost a pružnost při nízké objemové hmotnosti) je překližka důležitým materiálem nejen v nábytkářství, ale používá se třeba i pro zhotovení bednění pro betonáž, v modelářství nebo k výrobě pochůzných ploch nákladních automobilů. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Modelářská letecká překližka , neboli Finská je vícevrstvá vodovzdorná dodávaná v několika rozměrech. Levnější překližky dodáváme z materiálu Topol, Okoume a Ceiba.


Překližku dodáváme od tloušťky 4mm až po 8mm 12-ti vrstvou. Vše pro výrobu nábytku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky