čtvrtek 10. prosince 2015

Keramické nože banquet

Keramické nože banquet

Keramické nože jsou dnes již nezbytnou součástí moderní kuchyně. Jejich hlavní výhodou je vysoká tvrdost keramického ostří, naprostá odolnost proti skvrnám a rezivění. Keramická čepel do sebe nepropustí žádnou z kyselin, které se vyskytují v potravinách. Oproti klasickým ocelovým nožům zabraňuje keramické ostří. Máme pro vás připraveny sady keramických nožů různých velikostí.


Keramické nože banquet

Nejmenší keramické nože se hodí na krájení zeleniny a ovoce. Jsou praktickými pomocníky i na dovolených a na cestách. Větší keramické nože jsou určeny na krájení masa a pečiva. Vyrábějí se ze světlé a tmavé. Nože s nepřilnavým povrchem nepohlcují pachy a uchovávají v potravinách vitamíny.


Tyto nože se stanou nejen nezbytnou. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Keramické nože banquet

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kuchynské keramické nože - Banquet. Všechny keramické nože můžete s klidem dávat do myčky, rezavění jim nehrozí.


Banquet Nôž kuchársky keramický ACURA BAMBOO cm. Nôž lúpací s čepeľou v bielej farbe vyrobené z keramiky. Ingenio Ceramic pre stále ostré, dokonalé a bezpečné krájanie od Tefalu. Ergonomická rukoväť s protišmykovo. K čerstvým bio potravinám jsou nejšetrnější nože s keramickou čepelí.


Při krájení s keramickými noži nezničíte cenné vitamíny, potraviny nevadnou, nemění chuť ani vůni a vydrží déle svěží. Chrání nože před mechanickým poškozením, vhodně doplňují kuchyňskou pracovní desku a jsou neustále po ruce. Více fotografií a informací. Chcete vedieť, či je cena 15. Nad 4€ doprava zadarmo Doručenie do druhého dňa 2výdajných miest Tisíce spokojných zákazníkov.


Stojánek na keramické nože ACURA, stojánek je vyroben z průhledného plastu, má tři různě veliké zásuvky na keramické nože. Nejvyšší kvalita a moderní design – to jsou hlavní přednosti, které řadí keramické nože Kyocera na čelní příčky hodnocení trhu již přes let. Jejich váha je o polovinu nižší než u podobných ocelových nožů. Díky této vlastnosti je i. Hrnce a pánve na vaření a pečení. Enormně tvrdá minerální čepel, která se téměř neotupí, vám ulehčí práci, zachrání cenné vitamíny a zaručí roky spokojeného používání nože.


Keramické nože banquet

Stojan na keramické nože Red Culinaria se štětinami, 18cm červený Stojan na keramické nože Red Culinaria. Povrch stojánku je z plastu v červené barvě s plastovou vložkou na zapichování nožů. Praktická vložka se dá ľahko vybrať a čistiť.


Krájením ovoce a zeleniny těmito noži předejdete zbytečnému ničení vitamínů a enzymů, jak se tomu děje při používání běžných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky