středa 30. prosince 2015

Symboly na troubě mora

Vestavné trouby MORA nové generace jsou vybaveny inteligentními technologiemi, které inspirují, hlídají přípravu pokrmů, pomáhají upéct kvalitní, zdravé a především chutné jídlo. K dispozici je řada modelů v různých cenových relacích, množstvím funkcí, s různou úrovní výbavy a způsoby ovládání. Nová multifunkční trouba s funkcemi je připravena udělat vše pro perfektní výsledek pečení, grilování a maximální spokojenost kuchaře i strávníků. Panty otevřených dvířek se mohou poškodit pod nadměrným zatížením. Na otevřená dvířka trouby nepokládejte těžké pánve a neopírejte se o ně při čištění vnitřku trouby.


Více informací o vestavných troubách MORA naleznete v sekci Poradna. Klasické vestavné pečící trouby MORA se vyznačují energetickou třídou A. Po zapojení přístroje na elektrickou síť se na číselníku uká˜e blikající 0. Současně stiskněte tlačítka (2) a (3) (které potom mů˜ete pustit). Začne blikat symbol (S4), knoflíkem (5) nastavíte na hodinách přesný denní čas. Jakmile symbol (S4) přestane blikat, hodiny začnou jίt.


Pečení v troubě je zvláštní kuchařská kategorie bez ohledu na to, zda se připravuje slané nebo sladké jídlo. Pokud nemáte pevný vztah s vaší troubou, plný důvěry a vzájemného pochopení, hrozí domácí krize. Máte někdy pocit, že si trouba (ta trouba!) dělá, co chce? Náhradní díly na sporáky a trouby tělesa, termostaty, přepínače, ventilátory, panty a těsnění dveří Náhradní díly na sporáky a trouby, např.


Zboží určené pro styk s potravinami. Tide man (obal uložte do separovaného odpadu dle druhu obalového materiálu). Označení shody výrobků s příslušnými směrnicemi (tlakové hrnce, elektronika). Tip: Zkuste upéct brambory ve vestavné troubě MORA.


Díky promyšlenému pečení na několika úrovních si můžete k bramborám současně upéct na dalším patře třeba pikantní kuřecí křídla bez toho, aby se vůně a chutě mísily. Cirkulace horkého vzduchu navíc zajistí, že maso zůstane pěkně šťavnaté. Produktová řada CUBE nabízí uživatelům snadné a přehledné ovládání černobílé- ho textového nebo grafického displeje. Stáhněte si zdarma příručku k pračce, myčce, mikrovlnné troubě a dalším spotřebičům Whirlpool. V příručkách najdete všechny důležité informace o spotřebičích Whirlpool na jednom místě.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Snadno vyjímatelný rošt lze nastavit až na šest různých výšek, což vám dává vynikající kuchařský prostor.


Pro regulaci teploty je připraven tradiční mechanický termostat. Na volně stojící troubě Tefal si ceníme nízké hmotnosti kilogramu, objem litrů se hodí pro přípravu menšího množství jídla. To jsem nasadil na kryt a vkleče před troubou pohodlně vyšrouboval.


Poloha pro mne vyhovující vzhledem k mému stáří (80), předtím při uvolňování krytu žárovky jsem se musel do trouby soukat jakýmsi plížením - plazením. Nechápu, proč žárovka není v troubě umístněná na boku u dvířek. Byla by přístupnější a. Pokud stále nevíte, co znamenají symboly zobrazené na vašem oblečení týkající se jeho praní a údržby, podíváme se na ně blíže. Vanička s číslem uvnitř značí praní prádla v udané teplotě.


Co ale ty další symboly ? Stejně jako se učíte dopravní značky, učte se i prací symboly. Nerezový povrch interiéru trouby je navíc velmi odolný a hygienický a usnadňuje vám i čištění jeho interiéru. Radost vám dělá speciální povrchová úprava nerezu AntiFinger eliminující zanechávání otisků prstů na vaší troubě. Velikost trouby vybírejte s ohledem na četnost jejího používání a na množství členů v domácnosti. V případě, že příliš nepečete nebo jste v domácnosti jen dva, postačí vám menší objem trouby.


Pro až osoby v domácnosti postačí trouba o velikosti až litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky