pátek 13. května 2016

Chladnička philco pc 1602

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Skleněné police, LED osvětlení v prostoru chladničky zajistí komfort při ukládání potravin. Sklenené police, LED osvetlenie v priestore chladničky zaistí komfort pri ukladaní potravín. Iste oceníte aj praktické priehradky FreshStore a MeatFish, s ktorými môžete skladovať potraviny v optimálnych podmienkach. Samozrejmosťou je Super freeze - rýchle zmrazenie.


Pri výpadku prúdu je zaistená bezpečná skladovacia doba až hodín. Oceníte dokonalý přehled a místo pro všechno. Kombinované chladničky Philco přinášejí nový rozměr chlazení. Na první pohled zaujmou čistým designem a kvalitními materiály, které vytváří přitažlivou kompozici moderní kuchyně.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Používaná, ale velmi zachovalá a plne funkčná. Chladnička je používaná roky. Objem chladničky je 1litrů a mrazničky litrů. Pre ich zobrazenie, prosím kliknite na odkaz Zobraziť pôvodný inzerát vyššie.


Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku. Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Lednička nabízí 2x držák na vajíčka, tvořítko na led.


Spolehlivost, úsporu i funkce starající se o váš komfort. Kontaktné údaje sú dostupné len na pôvodnom inzertnom portáli. Tradiční bílý design pak značí, že se skvěle hodí do všech domácností.


Spotřebič je v Nofrost… Rychlý náhled. Vážení zákazníci z Jaroměřic n. Je nám líto, ale toto zboží se již neprodává. Věříme ale, že si vyberete nov.


Jeho vnitřní prostor nabízí pět praktických zásuvek, do kterých snadno a přehledně narovnáte velké množství potravin, určených k zmražení. Můžete tak pohodlně uskladnit produkty z vaší zahrádky a po celou zimu mít. Konec nekonečného hledání zmrazených potravin zajistí zásuvkový systém, který umožňuje větší a lepší přehled nad uloženými potravinami. Stále více populární výrobce domácích spotřebičů Philco přichází na trh s tímto zdařilým modelem šuplíkového mrazáku.


Design je velmi jednoduchý. V případě nakoupení spotřebiče. Výrobca: Philco 24€ Dostupnosť: na objednávku.


PHILCO nabízí bezplatný servis v délce let (měsíců) nad rámec poskytnuté záruky. Pokiaľ tu návod k vášmu produktu nie je, objednajte si ho pomocou nášho objednávkového formulára nižšie. S celkovým objemom 3litrov patrí medzi chladničky strednej velkosti a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky