úterý 10. května 2016

Špunty na víno

A přesně k tomuto účelu slouží speciální zátky a špunty na víno. Uzavřením zabráníte oxidaci, jinými slovy zvětrání vína, které nepozbude nic ze svého charakteristického buketu! V nabídce máme také speciální zátky v podobě vakuové zátky na víno. Jedinečná kombinace vakuové pumpy a zátky na víno v jednom se. CZ zahrnuje širokou nabídku špuntů, zátek a pumpiček k lahvím na víno.


Špunty na víno

Vhodné do domácností , barů, diskoték a hotelů. O nás Vše o nákupu Velkoobchod Články Kontakt. Vážení zákazníci, z důvodu epidemie jsou a. Aerátor na víno Exclusive PERFEGI EA008. Díky prodlouženému profilu a úzké trubici dokáže nálevka naplno rozeznít aromatické a chuťové tóny i starších a archivních vín.


Naše elegantní a univerzální zátky utěsní nedopité víno , a tím zabrání jeho oxidaci. Prozkoumejte nástěnku špunty od vína uživatele olgarichterov, kterou na Pinterestu sleduje 2lidí. Zátky na víno nejen ze skla a špunty na víno Alkoholové výrobky predávame Iba osobám starším ako osemnásť rokov. Podívejte se na další nápady na téma Víno , Korek a Výrobky z korkových špuntů. Majitel zlínské firmy Cork Janosa na výrobu korkových zátek Jan Kašpar prý začal podnikat, protože v tu chvíli nebylo po ruce nic lepšího.


Špunty na víno

Zátky a špunty na víno Špunty neboli zátky na láhve v provedení kov, dřevo nebo sklo s různými motivy. Firmu založil společně s útočníkem FC Porto Joao Sousou, později se oba obchodní partneři rozešli. Kašparův příběh úspěchu přináší týdeník Ekonom.


Kupte správný uzávěr pro každou láhev Vaší várky, domácího vína, džusu či moštu. Farmárik Vám nabízí různé druhy, barvy a velikosti korunkových uzávěrů, korkových uzávěrů a plastových zátek pro Vaše víno , pivo nebo džus. Zátka na víno , ozdobená skleněným diamantem, slouží k uzavření nedopitého vína a jeho ochraně před zvětráním.


Špunty na víno

Pro odsátí vzduchu… Kč – Kč ve obchodech Porovnat ceny. PH (100ks) Kč – 1Kč.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky