pátek 27. května 2016

Vodovzdorná překližka protiskluzová

Voděodolná překližka je lepená ze tří a více vrstev křížovitě slepených loupaných dýh. Dodáváme ji s folií nebo s protiskluzovou úpravou. Foliovaná překližka se používá v exteriéru, na povrchu má fenolickou fólii a na bočních hranách je vodovzdorný nátěr. Pro své vynikající vlastnosti, mezi které patří zejména vysoká pevnost a pružnost, se překližka rychle stala důležitým materiálem v nábytkářské, stavebně-truhlářské a dřevoobalové výrobě (například na výrobu beden). Tato protiskluzová vrstva má zabránit posunu.


Využití na podlahy dopravních prostředků, pochůzné plochy v průmyslu a mnoho dalších. Je vyrobena z břízy s barevným odstínem antracit. Tato vodovzdorná konstrukční deska je vhodná pro stavební konstrukce, bednění atd. Prodáváme velkoplošných materiálů a potřeb pro stolaře, truhláře, vše pro výrobu nábytku, dřevěné podlahy, speciální dřevěné stavební materiály. Jsou opatřeny fólií, přičemž barva fólie je různá.


Tato fólie zajišťuje vodostálost překližky. Protiskluzové překližky. Překližka však není zcela voděodolná. Používají se tam, kde je vyžadována odolnost proti vlhkosti.


Vodovzdorná překližka protiskluzová v akci! Objednejte online – zásobu na skladech vidíte ihned. Březové ( bukové ) protiskluzné překližky jsou desky jednostranně oplášťované s protiskluzovou vrtsvou. Rubovou stranu desky tvoří hladký fenolický film.


Obvykle dostupné do 2-dní. Stavební překližka vodovzdorná Stavební šalovací překližka oboustranně foliovaná voděodolná pro zhotovení bednění, monolitické stavby, jako podlaha do přívěsných vozíků, ložných ploch nákladních automobilů, stavbě pódií a zahrádek. Užíváme cookies, abychom vám zajistili co možná nejsnadnější použití našich webových stránek. Pokud budete nadále prohlížet naše stránky předpokládáme, že s použitím cookies souhlasíte. Uvedená cena je za 1ks.


Velkoplošné materiály rozvážíme pouze ve Zlínském kraji. Používá se ve stavebnictví a nábytkářství. Nabízíme kvalitní, 1 březovou překližku vhodnou pro betonářské práce a jiné použití.


Naše překližka není od čínských výrobců. Jsou vhodné pro použití v interiéru (nejsou odolné vůči dlouhodobému působení vody) např. Jednotlivé dýhy jsou na sebe lepeny křížem. S protiskluzovou úpravou na jedné straně ji použijete jako dno do přívěsů i jako podlahu do dopravních prostředků.


Vodovzdorná překližka protiskluzová

Našli jste jinde nižší cenu? Neváhejte a informujte nás. Vše prověříme a pokud to bude možné, nabídneme Vám ještě lepší podmínky pro Váš nákup. Nabízíme nejvýhodnější ceny zboží od oficiálních dovozců, distributorů a zastoupení jednotlivých značek. Cena na Aukru je uvedena za jednu desku x 5m.


DYAS film – překližky vodovzdorné s povrchovou úpravou. Neuvěřítelna cena na Vodotěsná překližka brusná z obou stran v Mosty (Bělorusko) od společnosti Mostovdrev, OAO. Ráj dřeva vyrábí a prodává truhlářské a stavební řezivo, palubky, OSB desky, plovoucí podlahy, palubky, překližky a další plošné materiály.


Vodovzdorná překližka protiskluzová

Ráj dřeva provozuje maloobchod i velkoobchod a zajistí i dopravu zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky