čtvrtek 5. května 2016

Pračka bazar brno

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Spotřebič lze objednat i telefonicky. Professor MPZ 30 záruka 5roku.


Rozměry 53x39x3 vhodná na chalupy, ubytovny, karavany, hausbóty, apod. Příkon pračky 240W, příkon odstředivky 150W, náplň prádla do 3kg. Brno -město Bazar sušičky, pračky v bazaru bílého zboží.


Levné bazarové automatické pračky, pračky bosh, pračky elektrolux, whirpool pračky. Vložte inzerát do inzerce zdarma, prodejte, kupte levné pračky, levné sušičky prádla. Kategorie Pračky - bazar.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Sekce Pračky - Elektro bazar - řádková inzerce.


Pračky - Myčky - Sušičky prádla - Sporáky klasické plotýnkové elektrické i se sklokeramickou deskou - Sklokeramické vestavné varné desky a trouby - Lednice chladnice i prosklené - Mrazáky šuplíkové pultové i prosklené - GASTRO vybavení provozoven a jiné Čisté plně funkční. Mimořádně tichá pračka - Silent System PLUS. Až na kg praní prádla. Možnost odloženého startu praní.


Displej - díky LCD displeji poskytuje tato pračka přesnou kontrolu při výběru jednotlivých nastavení, včetně teploty a rychlosti odstředění. Ihned k odvozu, foto v příloze. Pračka je výborném stavu, původní cena 12. Naplníte jí až kg prádla. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Aktuální nabídka inzerátů na prodej v kategorii Automatické pračky na prodej v lokalitě Brno. Inzerujte nejen automatické pračky, ale také náhradní díly, nebo další prací potřeby. Náš bazar také nabízí nejširší výběr repasované bílé techniky v ČR!


Bílá technika: pračky, ledničky, myčky nádobí, mrazáky, sporáky, mikrovlnné trouby, sušičky… Na naše některé bílé zboží nebo elektroniku poskytujeme taktéž záruku rok, nicméně tyto produkty u nás dostanete několikanásobně levněji, přesto v odpovídající kvalitě. Před rekonstrukcí bytu se musím zbavit veškerého starého nábytku po předchozích majitelích. Vše nutno vidět, za stav bohužel nemohu ručit. Nic z toho jsem nikdy nepoužil.


Staré skříně, postele, dveře, lednička, sporák, pračka. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Zde naleznete inzeráty s tématikou pračky.


Vyberte si z naší nabídky. Právě prohlížíte obsah inzertní rubriky pračky, pro změnu rubriky klikněte na menu vlevo, výpis inzerátů přejde z rubriky pračky na Vámi zvolené téma inzerce. Popis: Daruji starou funkční pračku.


Ještě minulý rok v ní babička prala prádlo. Bohužel rok nevím, ani podrobné technické údaje, ale pamatuji, že jsem kupovala rozhodně v třídě účinnosti minimálně A, je dost už stará, ale 1 funkční. Hlavní menu Bazar pro dům a zahradu Vybavení dílen Funkční, pěkná automatická pračká Beko Funkční, pěkná automatická pračká Beko Prodám bazar Brno Prodám funkční, pěknou automatickou pračku zn. Vybírejte z inzerátů. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu.


Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu. Navíc osobní odběr zdarma ve. Inzerce zdarma, internetový bazar - kupte si nový byt nebo prodejte staré auto, to vše zvládne náš Bazos - Vaše inzeráty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky