středa 4. května 2016

Nože fiskars sada

Rukojeti nožů Fiskarsjsou zataveny do střenky a tím je minimalizováno uvolnění a oddělení obou částí. Použitá ocel výjimečné tvrdosti Vám zaručuje, že krájení bude vždy dokonalé. V ponuke máme iba kvalitné nože na všetky možné úkony v kuchyni.


Ponúkané nože sú prepracované, z kvalitnej ocele a protišmykových materiálov, všetko za výhodné ceny a vždy dostupné na sklade. Nájdete u nás elegantné, kvalitné a moderné nože na všetky účely. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Byly navrženy pro každodenní používání v kuchyni se zvláštním důrazem na ergonomii, praktičnost a bezpečnost.


Díky dlouhému modernímu držadlu se v ruce drží pohodlně a pevně. Rukojeti jsou ergonomicky navrženy tak, aby poskytovaly pohodlí při práci a zároveň vypadaly moderně. Takový dar ocení úplně každý, kdo rád vaří, navíc najdete v naší nabídce i nože s praktickým dřevěným stojánkem, který se hodí do každé kuchyně. Můžete vybrat hned z několika variant.


Nože fiskars sada

V nabídce naleznete sadu dvou kuchyňských nožů, oblíbenou startovací sadu, ve které. Jde opět o pětidílnou sadu, jejíž součástí je opět i úložný blok. Na první pohled vás u této sady zaujme krásné, elegantní a velice vkusné černé. Vyberajte si Kuchynské nože podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Cenově výhodný set pěti kusů kvalitních, odolných a dobře omyvatelných nožů Fiskars.


Pyšnit se mohou svým trvanlivým ostřím nebo také ergonomickou a odlehčenou rukojetí. Set lze využít na veškerý sortiment potravin. Sú skvelé pre vybavenie kuchyne všetkými potrebnými nožmi a takisto sú ideálnym darčekom. V ponuke nájdete sady od špičkového výrobcu Wüsthof zo Solingenu v Nemecku a Victorinox zo Švajčiarska.


Sada je dodávána v dárkovém balení. Nože jsou zabaleny v praktickém dárkovém balení. Připravili jsme proto bohatý výběr náčiní pro nejrůznější způsoby přípravy jídla. Sortiment našich nožů vyrobených z velmi kvalitních materiálů zahrnuje nože pro každodenní použití i cenami ověnčené nože pro mistry. Menší, univerzální nože pro široké spektrum loupání a krájení.


Praktická sada obsahující tři kusy univerzální loupací nože Fiskars. Nůž se zoubkovanou čepelí, který se skvěle hodí pro krájení potravin s kůrkou či slupkou např. Elegantní praktická sada obsahující nejpoužívanější nože Fiskars. Na boku dřevěného bloku na nože se nachází oranžový, velmi silný magnet k uchycení nože , nebo nůžek.


Malý kuchařský nůž s rovnou čepelí, velký kuchařský nůž s vysokou silnou čepelí všestranný pro krájení masa, zeleniny a dlouhý silný nůž s vlnitou čepelí ke krájení pečiva. Ať už máte zájem o zahradničení, krásné zboží pro domácnost nebo řemeslné výrobky, máme všechno. Rad nožov Functional Form GoCutting s oranžovým logom Fiskars. Vďaka vylepšenému výrobnému procesu je zabezpečená lepšia odolnosť proti korózii ostria. Univerzální kempinková sekera je vhodná pro přípravu třísek na podpal - pro štípání polen o průměru do cm.


Má velmi lehké a pevné topůrko z FiberComp materiálu, 3D povrch. Jsme autorizovaným prodejcem kuchyňských nožů německého výrobce Wüsthof Dreizackwerk Solingen. Pro náročné zákazníky jsou určeny luxusní kované kuchyňské nože Epicure a IKON s rukojetí z tropického dřeva. Rukojeť má protiskluzovou úpravu a pohodlně se drží.


Nože vydrží velmi dlouho ostré! Fiskars nabízí širokou škálu kvalitních potřeb.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky