čtvrtek 19. května 2016

Hrnec s keramickým povrchem

Nádobí s mramorovým povrchem zažívá v posledních letech obrovský boom. Snadno se udržuje a je velmi odolné. Vyberte si keramický hrnec ve velikosti, která vyhovuje vašemu stylu vaření. Sháníte hrnec s keramickým povrchem o průměru 2 2 nebo cm?


Všechny tyto velikosti u nás najdete. Produkty s mramorovým povrchem se vyznačují vysokou úsporou energie, což jako maminka od rodiny jistě oceníte. Užívejte si vaření na keramice každý den, vykouzlete dokonalé obědy i večeře a hrnce potom jednoduše omyjte v ruce nebo mytí přenechte. U nás najdete také sady v různých barevných provedeních, pokrm tedy můžete v. Zaujalo Vás nádobí s keramickým povrchem ? Prohlédněte si naši nabídku keramického nádobí značek Lamart, Tefal, Ballarini a ORION a jistě objevíte hrnec , kastrol nebo rendlík, který by byl ozdobou Vaší kuchyně.


V nabídce máme také celé sady. Hliníkové hrnce s odolným nepřilnavým keramickým povrchem , přesvědčivý výkon v kuchyni, úsporné vaření, vysoká životnost a minimální údržba. Mramorový povrch hrnce je šetrný k potravinám, je.


Hrnec s nepřilnavým, tedy antiadhezním povrchem v kuchyni ocení začátečníci i profesionálové. Prvotřídní hrnce TESCOMA se totiž nepřipalují. Praktickými pomocníky do kuchyně jsou ovšem také hrnce na špagety, rendlíky a kastroly. Nádobí je vyrobeno z kovaného. Kvalitní nádobí s mramorovým povrchem od značek BerlingerHaus, CS Solingen, Kela a Stoneline nabízí sady nádobí i jednotlivé hrnce a pánve.


Přesvědčili jste se i vy, že máte doma vše potřebné? Hrnec od značky Tescoma lze použít na všechny typy sporáků a jednoduše jej můžeme mýt v myčce na nádobí. Hrnec SmartCOVER má unikátní poklici, která je přizpůsobená snadnému cezení a její pružný okraj slouží pro odkládání náčiní při vaření.


Díky svým příznivým vlastnostem si jej oblíbili kuchaři i kuchařky po celém světě a nemělo by chybět ani ve vaší kuchyni. Hrnce z mramoru a hliníku dokáží velmi rychle vést teplo, u vaření tedy budete trávit pouze tu nejnutnější dobu. Tyto povrchové úpravy jsou navíc velmi snadno omyvatelné.


Nože Pánve Hrnce a sady nádobí Pekáče Elektro a domácnost Hrnce. Hrnce s keramickým povrchem už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


Hrnec s keramickým povrchem

Detail produktu Do obchodu. Kč LAVA Metal Litinový hrnec tajine 27cm, s. Hodí se k vaření polévek, gulášů, celých brambor a další. Ony ty řeči o nebezpečnosti teflonu přišly jako marketingová průprava pro nepřilnavé nádobí s keramickým povrchem , které se mi mimochodem neosvědčilo. Teflon, dokud ho nepoškrábete a nezačne se olupovat do jídla neuškodí. Pak jsou hrnce s kamenným povrchem , který není na základě teflonu.


BANQUET Hrnec s keramickým povrchem GOURMET CERAMIA, x cm. Maximální provozní teplota pro hrnec 3st. C, pro skleněnou poklici 1st. A i pak se nic moc nestane.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky