pátek 13. května 2016

Lednice za odvoz hradec králové

Inzeráty za odvoz – aktuální inzeráty na Sbazar. Zdarma , Hradec Králové Nabízím stavební suť – ZDARMA, za odvoz. Kč , Hradec Králové Kombinovaná lednice Prodám používanou, ale. Zanussi používaná jen občas o víkendech je v dobrém stavu, osobní.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Nabízím funkční lednici s mrazákem za odvoz - Hradec Králové. Vždy byla v dobrých rukou (žádná plíseň nebo podobně). Má přihrádky, přihrádky ve dvířkách a horní mrazící šuplík.


K odběru ke v pátek 29. Zájemci, prosím o urychlené. Je plně funkční, ale spíše na chalupu, nebo někomu nenáročnému. Daruji za odvoz starší lednici.


Nabizim prosklenou chladici gastro lednici zn.

Chladici teplota 4-8°C. Lednice je dvoudverova, celkovy objem 4l. Rozmery: sirka 55cm, hloubka 60cm,vyska 185cm. V pripade dotazu me nevahejte kontaktovat. Preferuji osobni odber popr.


Stěhování Hradec Králové. Potřebujete se přestěhovat a nemáte tolik věcí, abyste naplnili a platili velké stěhovací auto? Levné stěhování Hradec Králové a okolí - mini stěhování dodávkou do 5t.


Jsme tu my, spolehliví šikulové z Hradce Králové , s dodávkou a přívěsem na stěhování. Odvoz suti Hradec Králové - poptávka. Jste z Hradce Králové ? Plánujete bourání a potřebujete odvoz suti? Neváhejte nás kontaktovat. Společně najdeme pro bourací práce a odvoz suti vhodný termín.


Využijte naše kontakty, nebo použijte kontaktní formulář na této stránce. Další naše služby v regionu Hradec Králové a.

Nabízíme vyklízení pozůstalostí, bytů, půdy, i sklepů, stěhování nejen v Hradci Králové , ale po celé České republice. Převezeme Vaše rozměrné náklady. Provádíme stěhování a montáže zakoupeného nábytku.


Prořežeme a pokácíme stromy, uklidíme zahrady a. Na základě žádostí a připomínek občanů se město Hradec Králové rozhodlo zavést celoroční svoz rostlinné biomasy. Jelikož v zimním období je produkce biologicky rozložitelných odpadů nižší a jsou i jiné klimatické podmínky, bude v období od prosince do března probíhat odvoz odpadů z hnědých nádob pouze v. Hledáte věci zdarma za odvoz , za které nemusíte platit nebo se potřebujete zbavit starých věcí? Vyklízení nemovitostí Hradec Králové a okolí.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ADS, spol. Par tydnu po servisu a po doplneni chladiva. Odběr v Hradci Králové - Nový HK. Vyberte si z naší nabídky. STOTAXI je taxi za 1Kč po celém Hradci Králové.


Spočítej si cenu na 100taxi. Jsme největší a jsme všude tam kde nás potřebujete! Po Hradci Králové za 10- Kč do km jedním směrem s jednou zastávkou po směru. NEPLATÍ PRO - Hudební festivaly ve Městě Hradec Králové. Má na dvou místech vykousané díry viz foto.


Pohovka je jinak v pořádku. Může ještě někomu posloužit. Vhodné třeba na chatu nebo jinam, kde není třeba 1 stav.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky