čtvrtek 26. května 2016

Elastodek 40 special dekor cena

Hydroizolační pás z SBS modifikovaného asfaltu. Nosná vložka je polyesterová rohož v podélném směru vyztužená skleněnými vlákny. Na horním povrchu je pás opatřen břidličným ochranným posypem, na spodním separační PE fólií. Elastodek special dekor - popis. Používá se jako vrchní (konečná) vrstva hydroizolací střech.


Modifikovaný asfaltový pás GLASTEK SPECIAL MINERAL (mv rolke) -25°C ,13. Obecně se tento druh asfaltových pásů doporučuje do náročnějších podmínek a v. Má polyesterovou (PV) nosnou vložku, povrch pásu je opatřen ochranným posypem z přírodní břidlice. Minimální odběr je celé balení (role) = m² ( cena za m²).


Běžná cena 9Kč, Ušetříte 2Kč ( ). Sklodek special mineral - popis. Pozdĺžne vystuženie výrazne zlepšuje rozmerovú stabilitu pásu. Pás je na hornom povrchu opatrený jem. Na hornom povrchu má pás bridlicový ochranný posyp. Horní povrch opatřen ochranným břidličným posypem.


Natavuje se plamenem celoplošně na podkladní pás. Jedná se o hydroizolační pás z modifikovaného asfaltu s vložkou z polyesterového rouna s povrchovou úpravou barevným hrubozrnným posypem. Glastek special dekor najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Délka role m, výška role m, síla 2mm. Provedení parotěsné zábrany z asfaltových pásů DEKGLASS G2S40. Elastek Special Dekor – Malé Hoštice. ELASTODEK special dekor. V porovnání cen u tohoto produktu již není zařazen žádný obchod.


Cena za měrnou jednotku s dph 18KčM2. Celkový počet měrných jednotek1M2. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Je možné ho použít i jako jednovrstvou hydroizolaci pro střechy se sklonem vyšším jak 30. Nově přehlednější a rychlejší.


Bitagit Dekor je oxidovaný asfaltový pás. Má nosnou vložku ze skleněné rohože (typ V), povrch pásu je opatřen ochranným posypem z přírodní břidlice. Barva posypu – červená. Hledáte kvalitní STAVEBNINY?


Máme pro Vás něco navíc. Nakupte výhodně ještě dnes a získejte služby ZDARMA. StavMaChem, správná volba. Tento druh vložky dává pásu vysokou pevnost. Univerzální asfaltový pás typu S (svařitelný) s vysokou pevností, modifikovaný elastomery.


Vedasprint mineral modifikovaný pás. ROOFTEK PV SPECIAL MINERAL. Je určen pro hydroizolační.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky