čtvrtek 26. května 2016

Polní lopatka česká armáda

Polní lopatka česká armáda

Polní lopatka ČESKÁ ARMÁDA. Vážení zákazníci, musíme Vás informovat o dočasném uzavření kamenné prodejny v Přerově. Eshop zatím funguje bez omezení. Vám budou po uhrazení převodem na účet vydány po telefonické dohodě. Lopatka polní AČR (rýček) ČSLA.


Originální lopatka používaná bývalou armádou ČSLA. Jakmile bude zboží dostupné, donese Vám o tom. Army shop se zásilkovým prodejem nové i použité ARMY výstroje. ARMY SHOP nabízí výstroj a výzbroj AČR i cizích armád.


Prodej vojenského vybavení a doplňků rozšířené vyhledávání. Vojenská plastová čutora o objemu půl litru s hliníkovým plecháčkem s oušky. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Polní lopatka česká armáda

Kvalitní polní lopatka , která se používá v německé a. Nahoře na tlumoku byl upevněn stočený kabát, zavěšená polní lopatka a jídelní miska s obalem. Na levém boku se nacházel bodák, zavěšený koženým pouzdrem na opasku a chlebník, ve kterém byla příborová sada, plná polní láhev a souprava na čištění pušky. Jak nakupovat O nás Obchodní podmínky Kontakty Ochrana soukromí Velkoobjemové zakázky Tabulky velikostí Přihlášení. Zobrazit celý popis SKLADEM ks Můžete mít už 16. Praktická dílná skládací polní lopatka.


Extra stabilní čepel a ergonomická dřevěná rukojeť. Kompaktní skládání šroubováním s pružinou. Více tehnických informací naleznete zde.


Polní lopatka česká armáda

Součástí jsou pouze dva jednoplášťové kotle v nerezovém provedení, třetí duplikátorový není součástí. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kč 165€ Čistící sada na obuv Švýcarsko. Kč 89€ Kamaše holeňové návleky ŠVÝCARSKO se zipem NOVÉ. Kč 156€ Bajonet - Švýcarsk. Popis: Nabízím armádní rozkládací polní lopatku, součástí je textilní pouzdro, které lze připevnit k opasku.


Velká lopata s dlouhou násadou je ideální. Nebudou nás z ní bolet záda a má dost velkou plochu, aby práce utíkala. Už nás vidím, jak s sebou do terénu nosíme takovou lopatu. Naštěstí přišla armáda s velmi efektivním řešením. Jmenuje se polní lopatka.


Tato lopatka je sice menší, zato lehčí a skladnější. Spaten - polní lopatka - rovná polní lopatka s černým koženým pouzdrem. Gasmaske nebo - plynová maska- schránka pro GM (dlouhá) tmavě zeleně lakovaná s popruhy.


Max Fuchs AG, který je vlastníkem značky MFH, je německý výrobce outdoor, military, taktického a kempingového vybavení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky