čtvrtek 12. května 2016

Prachovnice se zabroušenou zátkou

Prachovnice se zabroušenou zátkou , hnědá. Láhve jsou vyráběny pro plnění náplní o teplotě do °C. Dobrý den, mám zájem o více informací k produktu: Láhev širokohrdlá prachovnice se zabroušenou zátkou , hnědá. SKLÁRNY MORAVIA Dóza prachovnice se zabroušenou zátkou 5ml, kouřová.


Vhodné k uchovávání sušených bylin, hub, ovoce, sypkých potravin, kávy, čaje a léčiv. Původně na fotochemii - ustalovač, zátka na jednom místě nahoře ťuklá. Cena Kč a poštovné doporučený balíček 1Kč. Této oblasti se věnujeme více jak let. Za tuto dobu jsme získali spoustu zkušeností s jednotlivými výrobky, které vám rádi předáme.


Veškeré zboží si můžetze prohlédnout osobně na naší kamenné prodejně Budečská Praha - Vinohrady, kde se nachází kolem 10. Ideální k uchování bylinek, přírodnin, zrání parfémů, maceraci olejů,. Popis: a další uzavíratelné sklo. Cena od Kč za nejmenší (4za všechny prachovnice z titulního obrázku), dohoda při koupi všeho.


Toto zboží najdete v kategorii Lahve se zábrusem. Tmavá hranatá láhev se zábrusem v hrdle, ideální k uchovávání čaje či bylin. Laboratorní sklo a porcelán 14Lahve Lahve se zábrusem Lahve se. V tmavém provedení (hnědé) jsou ideálním řešením k uchování světlocitlivých látek. Díky zábrusu se hodí na práci a uchování těkavých a jiných nebezpečných kapalin apod.


Zaškrtnete-li toto políčko, pak zůstanete přihlášen i po vypnutí prohlížeče. Tuto funkci používejte pouze na svém soukromém počítači, se kterým pracujete pouze vy - nikdy ne na sdílených či veřejných počítačích (v knihovnách, kavárnách apod.). A ještě prachovnice na čaj těch zbývá kolem kusů. Ještě doplním - prachovnice jsou i na čaj a vše sypké.


Ideálním obalem na čaj jsou láhve se širokým hrdlem a zabroušenou zátkou , takzvané prachovnice , nejlépe z tmavého skla. Důležité jsou hermetické uzávěry, aby čaj nenasál cizí pachy. Podle znalců je čaj po roce skladování bezcenný, protože ztrácí své chuťové i čichové charakteristiky. Všechny informace o produktu Dóza na potraviny Sklárny Bohemia Dóza prachovnice se zabroušenou zátkou 100ml, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Sklárny Bohemia Dóza prachovnice se zabroušenou zátkou 100ml.


Hnědé ks, bílé ks, od 1do 5ml - od Kč, další chem. Nebyly nikdy použité, jen vystavené, proto nemají žádnou chybu. Dávkovací prachovnice na střelný prach z kravského rohu. Soustružený vrchní kryt je přitlučen mosaznými hřebíčky a spodní dávkovač se uzavírá dřevěnou zátkou. Vhodné jsou skleněné, ideálně z tmavého skla, se zabroušenou zátkou , tzv.


Sklenice se zabroušenou skleněnou zátkou. Předání na Vinohradech. Nové inzeráty v kategorii (Ostatní) Stojan na WC - hledám. Pustila jsem se tedy do výroby nových dekorací ve stylu „starodávná lékárna“, jejichž základem jsou skleněné lahvičky se zabroušenou zátkou. Pro staré zábrusovky jsem navrhla sadu etiket a pro vintage vzhled přidala pár let žlutohnědou patinou.


Obrovská skleněná láhev se zabroušenou zátkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky