středa 25. května 2016

Mechanický kráječ potravin

Vybírejte si Kuchyňské kráječe podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Mechanický kráječ potravin Vám pomůže nakrájet nejen chleba, ale i salámy či zeleninu. Ty mechanické nahradily. Ruční kráječ chleba za 9Kč. V dnešní moderní a uspěchané době si neustále snažíme zpříjemnit a urychlit práci v kuchyni.


Jedním z neocenitelných pomocníků jsou i kráječe potravin a chleba. Nakrájíte s nimi totiž skutečně všechno, aniž byste se báli o své prsty. Elektrický kráječ potravin s kvalitním kotoučem z nerezové oceli o průměru 1mm. Kráječ chleba , sýrů a salámů. Sogo SS-9zaujme profesionálním systémem nastavení tloušťky od tenkého až po hrubé krájení do maximální tloušťky plátku mm.


Posunovač potravin je obohacen o chránič prstů. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. O přesné řezání se postará ostrý nůž z nerez oceli, který se otáčí pouze, pokud točíte klikou.


Rychlost a tloušťku krájení máte tedy pouze ve svých. Otáčením vrchní částí kráječe nakrájíte cibuli velmi rychle na drobné kousky. Vysokou kvalitu zajišťuje nerezový řezný kotouč, který je vyroben v Solingenu ( Německo ). Retro kráječ chleba - NDR. Klika kráječe lze složit. Univerzální mechanický ruční kráječ s broušeným řezným kotoučem z nerezové oceli a se silnou přísavkou pro upevnění k hladké pracovní ploše.


Otáčením páčky dojde k přisátí gumy na podložku (např. ke stolu či kuchyňské lince) a. Rozměry kráječe: výška 2mm, délka. Jednoduše a rychle vykrojíte dužinu vývrtkou. Vigan Mammoth EKelektrický kráječ potravin , celokovový. Börner Dokovací Stanice pro VClassicLine, VTrendLine, VPowerLine a VExclusiveLine Barva: Oranžová.


Multifunkční kráječ Lurch je ideálním řešením do vaší kuchyně! S kráječem Lurch zpracujete suroviny podle vašich představ. Patentovaný krájecí mechanismus se dvěma pohyblivými noži na sekaní bylinek, ovoce a zeleniny. Jedno zatáhnutí aktivuje patentovaný pohon, který otočí řeznými noži sedmkrát. Obsahuje koš pro otáčivé sušení bylinek a praktické víčko pro uskladnění zpracovaných potravin v chladničce.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Snadno a rychle vše nakrájíte a to bez pořezaných prstů a uslzených očí. S jeho pomocí snadno nakrájíte chléb, pečivo, sýry, salámy, ovoce a zeleninu na plátky. Vyhrňte si rukávy a pusťte se do práce!


Vášnivým kuchařům je každá kuchyně malá a tak potřebují šikovné pomocníky. Přesně takové má ve svém repertoáru Westmark. Německá značka s dlouholetou tradicí, která vás nenechá ve štychu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky