pondělí 16. května 2016

Konev na mléko 25l

Konve na mléko , konvice na dojení mléka, přepravní konvičky na mléko , prodej konví, nádoby na skladování a transport mléka, bandasky. Inzerce - konev na mleko , inzeráty. Luxusní porcelán Rosenthal - konev na mléko. Konev na mléko bez víka,nepoškozenou,18l. Mlékomat o objemu 2litrů s vlastním chlazením.


Mlékařství a dojící technikakonve, konvice, oddojovače, víka a těsněníKonev. Osobní převzetí ve Veselí nad Moravou, okr. Zachovalý stav, konev má gumové víčko. Prodám hliníkovou konev na mléko nebo med. Nejlevnější e-shop Eshop zemědělské potřeby.


Zboží za akční ceny, slevy. Použití je vhodné pouze pro uchování a transport mléka. Vhodný plast na potraviny. Při mytí konve horkou vodou nikdy neuzavírejte víko. Víko konve gumové - přepravní.


Konvice na mléko nerez l. Z důvodu epidemie KORONAVIRU doporučujeme zboží objednávat přes e-shop, který funguje bez omezení a využívat dopravce. Dle nařízení DHL (PPL) ze dne 16. Slovensko dobírkou, pouze platba převodem. Popis: Hliniková konev na mléko nebo med. Byla používána pouze na mléko , zachovalý stav,prodává se s gumovým deklem , značena 25L Mlékárna Hranice.


Výška 52cm obsach 25litrů. Dojící konev na mléko nerezová objem l - antikorová mlékárenská konev na dojení mléka leštěná s uchem. Nerez konev ke strojnímu (konvovému) dojení s vnitřním průměrem hrdla cm. Nabízím hliníkovou konev 25l nebo na kg.


Jedná se o sběrnou konev na mléko , která je zachovalá. Hliníková konev na expreso. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Vozík na mléko je perfektním řešením pro transport mléka po farmě. Vyznačuje se rychlou a efektivní přepravou přímo na místo určení, přímo k telatům. Je možné stáčet rozmíchané mléko přímo do kbelíků výpostním pákovým ventilem. Uvedená cena je včetně víka.


Přinbsp;chladnutí mlékanbsp;v konvi by došlo k vytváření podtlaku a víko by nešlo otevřít. Aukce 4Kč s dopravou 4Kč. Nadherna velka dekorativni konev na mleko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky