středa 18. května 2016

Mikrovlnka na prodej

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Vybírejte z 5inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den.

Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii - strana 3. Málo používaná, stále v záruce. Mikrovlné trouby, prodám,. Prodám mikrovlnnou troubu Baumatic BTM17. Nerezová, objem litrů, funkcí, plně digitální ovládání.


Po dokoupení nerezového rámečku vhodná k vestavbě. Nová, nerozbalená, záruka roky. Rozměry klepače, šířka záběru je 20cm, délka 16cm, s nátrubkem na připojení hadice 26cm.


Personál našeho eshopu je profesionálně vyškolen na prodej vestavných spotřebičů a získal vlastní certifikáty.

Elektro - Prodam mikrovlnka bazar. Vestavné sety s plynovou varnou deskou. Tato položka byla publikována na 1. Vybavení - plynový sporák, nerezové umyvadlo, párkovač, mikrovlnka ,lednice, mrazák, toaster,gril na gyros,možnost připojení na 220W nebo 380W. Kompletní výběr a přehledný výběr pro zámky na prodej.


Chcete snadno vyhledávat volné zámky na prodej ? Díky našemu realitnímu webu naleznete bohatý katalog nabídek slušných realitních agentur i též soukromých typů nemovitostí! Brno (Bosonohy) okres Brno-město Ve výhradním zastoupením majitele nabízíme k prodeji stavební pozemek v žádané lokalitě Brno Bosonohy za cenu 5. Evropy doporučujeme mobile. Funguje výborně, důvodem prodeje je renovace kuchyně a nákup vestavěné mikrovlny. REALITY - Realitní vyhledávač.


Nabízím k prodeji mikrovlnou troubu Candy. V našem katalogu odkazů naleznete nabídku prodeje i pronájmu. Nejvíc realit na jednom místě. Rádi byste bleskově vyhledat zajímavé chalupy na prodej ? Vítáme Vás na našich stránkách POMERANIAN-PUPPY. Jmenujeme se Petra a Anička.


Jsme dlouholeté kamarádky a za poslední roky nás ještě více sblížila náhodná společná myšlenka a to, že jsme se obě dvě zamilovaly do úžasného plemene rasy POMERANIAN, kterému jsme úplně propadly.

Borošova, Praha – Haje. Byt prošel kompletní rekonstrukce, kompletně zařízený, kuchyň vybavená všichni spotřebiči ( mikrovlnka , pečicí trouba, sporák, myčka, chladnička), je propojená s obývákem, z obýváku je vstup do dětské ložnice, okna jsou orientované na sever. Druha ložnice má balkon a orientované na jih. Na zahrádce je voda, elektřina, skleník, nový tříkomorový kompostér, příprava na venkovní koupelnu vč.


Vzrostlé ovocné stromy, jedlé i okrasné keře a trvalky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky