středa 25. května 2016

Indukční vs sklokeramická deska

Základní rozdíly mezi indukční deskou a klasickou sklokeramickou jsou tři: indukční deska je účinnější (litr vody na ní uvaříte rychleji, menší ztráty tepla), indukční deska je alespoň třikrát dražší než sklokeramická a na vaření na indukční desce potřebujete nádobí s tzv. Sklokeramická nebo indukční varná deska je dnes součástí téměř každé moderní domácnosti. Kromě inovativních funkcí, díky kterým se vaše vaření stává více zábavné a méně náročné, působí v kuchyni jako zajímavý designový prvek a tvoří její pevné jádro.


Nevýhodou je vyšší hlučnost indukčních desek. Také nejsou zrovna vhodné pro lidi se srdečním stimulátorem.

Indukční proudy mohou totiž ohrožovat různou elektroniku. Podstata sklokeramické desky. Obecně se pod pojmem sklokeramika rozumí deska s elektrickými topnými spirálami, které ohřívají varné zóny. Kromě nízké ceny potěší také dvouokruhová zóna a vysoký výkon. Jedná se o model se čtyřmi plotýnkami , z nichž jedna je dvouokruhová , což znamená, že je možné použít její vnitřní nebo vnější obvo a varnou plochu tak podle potřeby zmenšit nebo zvětšit.


Jednoduše flexibilní vaření: indukční varná deska Klarstein Delicatessa umožňuje optimální využití prostoru s minimální spotřebou energie při vaření.

Flexibilní zóna vlevo vám umožní použít pekáč nebo hrnce. Deska je vybavena časovačem, který. Snadnější údržbu má bezrámečková indukční deska. Bezrámečkové indukční desky se snadněji udržují.


Mají rovnou hladkou plochu, na které se neusazují nečistoty. Okraje může mít taková indukční deska zkosené či zaoblené. Díky funkci PowerBoost dosáhnete varu až o polovinu rychleji.


V současnosti jsou hitem sporáky se sklokeramickou a indukční varnou deskou. Jsou nejen elegantním doplňkem kuchyně, ale vaření na nich a jejich údržba jsou velmi snadné. Jaké výhody má indukce? Přečtete si plusy a mínusy jednotlivých typů varných desek a zvolte si tu, která vám bude vyhovovat nejvíce. Proč byste měli zůstat u plynu?


Elegantní sklokeramika Plusy: Díky hladkému povrchu ji budete snadno čistit. Klasická sklokeramická vs.

Funguje jako klasická elektrická. Jak se bude na novém sporáku vařit, záleží na varné desce. Indukce nebo sklokeramika vypadají na první pohled podobně – liší se hlavně způsobem ohřevu. Další samostatná deska s indukční technologií, které lze vytknout jen málo co, je Mora VDI 6C. U této varné desky je to funkce SPRINT, a to u každé varné zóny.


Ohřívá se a produkuje sálavé teplo, kterým se. Nejmodernějším zástupcem ve světě vaření je sklokeramická deska s indukčním ohřevem. Kombinuje při tom technické inovace s luxusním vzhledem a přináší do.


Jedná se o úsporný zdroj tepla, který pracuje na principu zákona o elektromagnetické indukci. Pokud hrnec odstavíte z varné zóny, indukce se přeruší a žádné teplo dál nevzniká. Položením kovové nádoby na keramickou desku se vytvoří silné magnetické pole, jehož proudy.


Pokud zapomenete desku vypnout, sama to po krátké době udělá. Dostupná a moderní indukční varná deska značky Mora přináší sklokeramický povrch varné desky. Některé indukční desky jsou schopny rozpoznat prázdnou nádobu na plotně a snížit její výkon. Nižší cena a inovativní funkce dělají z toho modelu varnou desku za rozumnou cenu.


Testy sporáků, varných desek a trub – Hledáte, který kombinovaný sporák, trouba nebo varná deska je vítězem hodnocení zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky