čtvrtek 19. května 2016

Guzzanti digestoř

Kvalitní digestoře všech velikostí a typů od vybraných výrobců. Více než 7modelů podvěsných, výsuvných i komínových digestoří přesně pro vaši. Klasický odsavač par by neměl chybět v žádné kuchyni. Odsavač umožňuje nastavení čtyřech stupňů odsávání a má halogenové osvětlení pomocí 4×20W žárovek. Zpětná klapka se používá pouze v případě, že bude digestoř použita pro odtah do komína, kdy jsou ven z místnosti odváděny pachové látky a vlhkost.


Montuje se přímo na vývod na digestoři. Klapka zamezuje vrácení výparů zpět do místnosti. Pokud je digestoř zapojena na recirkulaci, klapku nepoužíváme.


Díky velmi vysokému výkonu 8W je vhodná i do opravdu velkých prostor. Odvádění par je možné oběma způsoby, tedy jak klasickým odtahem, tak recirkulací. Posledný kus za túto cenu!


GUZZANTI GZ 6komínová digestoř C. Lze ji používat jak s odtahem, tak s recirkulací. Nevýhodou je slabá filtrace tuků, řadí se do třídy E. Udává objem vzduchu který je schopna digestoř odsát (necirkulovat) za jednu hodinu. Průměrná hodnota je pak. He has been described as the most interesting satirical author and actor today and am.


Pomocí filtru zachytí výpary a vyloučí je do vnějšího prostředí. Zboží za akční ceny, slevy. Vařte bez všudypřítomné páry a nepříjemných pachů. U nás najdete digestoř doslova nad každý sporák a do všech kuchyní - včetně ostrůvkových nebo výsuvných digestoří. Vybírejte ze stovek produktů pohodlně na jednom místě - na FAVI.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Jedná se o nové zboží poničené při přepravě z tohoto důvodu prodáváno jako použité. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Designová a výkonná digestoř. Guzzanti NSA od 29€ - Heureka. Digestoř vás na první pohled zaujme svým netradičním futuristickým designem, s nímž skvěle koresponduje matné nerezové provedení spotřebiče. Odsavač par musíte instalovat do určité bezpečnostní vzdálenosti nad varnou desku nacházející se pod odsavačem. Pro elektrické i plynové varné desky je Výkon odsavače par závisí na velikosti místnosti.


Je vybaven dotykovým ovládáním, které zajistí rychlou a přesnou obsluhu. Odsaje páry a nepříjemné pachy rychlostí až 538mza hodinu. Hlídat tyto nabídky Hledáme pro vás ty nejvýhodnější nabídky od našich partnerů. Momentálně nevíme o žádné zajímavé nabídce. Každý den však přibývají nové!


Guzzanti digestoř

Hlídejte si tuto stránku a budeme vám pos.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky