čtvrtek 5. května 2016

Zástěna za kamna

Skladem - do dnů 5Kč bez DPH. Je určena k ochraně okolí tepelných zdrojů před sálavým teplem pro teploty do °C. Rozměry desky 92xcm. REFLEX 92x61cm se stoj. Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený.


Zástěny za kamna chrání zděnou stěnu proti praskání a drolení omítky a dřevěnou proti ohoření. Zástěny před kamna slouží k ochraně proti vylétávajícím jiskrám a uhlíkům. Možnost zakoupit kování pro montáž na stěnu (montáž je jednoduchá).


Sklo si můžete vybrat průhledné, mléčné, kouřové. Hranu brus nebo fazetu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Zástěnu bohužel nelze zaslat přepravní společností, možný je pouze osobní odběr. Kamnové zástěny se dělí na za kamna a před kamna.


Krbová zástěna chrání horké části otevřených i zavřených krbů před dotykem. Ideální volbou jsou především všude tam, kde jsou malé děti nebo domácí mazlíčci. V našem e-shopu máme pro vás připravené krbové zábrany a paravány různých rozměrů. Nefalit je bezasbestová deska s uměle vyrobenými minerálními vlákny, je určen k ochraně proti žáru, odolá do teploty 6°C. Ochraná zástěna s nohami pro postavení.


Zástěnu jsem koupila kvůli své roční vnučce, aby se nespálila o kamna. Výrobek mne mile překvapil, je stabilní, pevný a přitom je skrze něj dobře vidět na oheň. Bála jsem se, že zástěna bude malá, ale je pro tyto účely naprosto dostatečná. Rozšířili jsme náš obchod na Malé Straně. Přijďte se podívat a koupit kamna , která potřebujete!


NEFALIT 74x61cm (750°C) 8Kč. Obložení za krbová kamna jednoduše patří a jen těžko bychom hledali domácnost, ve které chybí. Funkce má toto obložení celou řadu a zcela určitě není možné je podceňovat.


Za kamna se většinou dělá zástěna. Na zed se přišroubují vertikálně latě , aby tam vznikla mezera cca 2cm. Dole a nahoře by měla být otevřená , aby to tam odvětrávalo. Na ně pak cementovou nehořlavou desku. Myslím že se jmenuje cetris nebo tak nějak podobně.


A na to nalepíte obklad at už dlažbu , kamené pásky. Ratanová zástěna je odolná různým vlivům počasí, má jednoduchou údržbu a dlouhou životnost. Také je možné upravit její tvar pevnějšími nůžkami nebo odlamovacím nožíkem, a protože její vlákna jsou svařena za vysokého tlaku, zástěna se po odřezání netřepí. Vybírat můžete z různých velikostí a barevných. Dekorativní stěnu HARVIA můžete umístit za kamna , můžete jí zakrýt celou zeď a nebo třeba jenom jeden roh.


Pokud hledáte jednoduchý způsob, jak projasnit vzhled vaší sauny, kamenná stěna je přesně pro vás. Tvoří ji vysoce kvalitní keramická imitace kamene. Stěnu rámuje hliníková lišta, která perfektně dotváří.


Kamna OSTATNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ ZÁSTĚNA ZA KAMNA. Tato 3-panelová krbová zástěna svými elegantními spirálovými motivy dodá vašemu krbu klasický půvab. Tato krbová zástěna je vyrobena z vysoce kvalitního železa, a je tak spolehlivá a odolná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky