pátek 6. května 2016

Chladničky za odvoz

Chladničky za odvoz

Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Vyberajte z 8inzerátov. Vybírejte z inzerátů.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Zn Calex dvojkompresorova vysoká 185cm.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Chladnička nejde, mraznicka funkčná. Daruji za odvoz vestavnou troubu. Klidně poloprázdnou lahvičku od šamponu nebo rovnou piano. Dobrý deň ak by niekomu zavádzali LP platne rada si ich za odvoz vyzdvihnem v Bratislave, kľudne aj za čokoládku.


Jsme portál, kde můžete darovat věci, které již nepotřebujete. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte chladnicka za odvoz , inzercia. U nás si možete pridať inzerát zdarma. Praha - Praha placky.


Tieto spotrebiče môžeme a sme povinný zo zákona prevziať len pri nákupe nového spotrebiča rovnakého druhu. Tiskárna funguje též jako scener a kopírka. Pokud je inzerát zveřejněn, tak stále platí. Poskodene konstrukcie, ale kompresorysu ok. Nikdy neposielajte peniaze vopred.


Buďte obozretní a akékoľvek podozrenie nám prosím nahláste. Prosím nemá niekto mobil na darovanie. Nemátevniekto mobil na darovanie môj sa mi pokazil a keďže je situácia aká je nemám si ako teraz kúpiť novy a keďže bývam sama nemám byť ako v kontakt. Hľadáte veci za ktoré nemusíte platiť, alebo sa potrebujete zbaviť starých vecí, ktoré vám.


S tým že chladnička už doslúžila (chladí iba na 15C) funguje iba mraznička 115L mrazí -23C. Nábytek - Za odvoz bazar. Inzercia - Elektro, biely tovar, Chladiace boxy, chladničky. Dobry den, Prodam zcela novou, pouze odzkousenou chladničku Samsung. Lehká deformace na dverich(viz.foto).


Presny typ chladničky je také na fotografii. Nejspíš i funkční, ale nemůžu odzkoušet, takže to nemůžu tvrdit na 1. Snad někdo najde využití, mně se jen valí doma po starém. Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší.


Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. Jsem opravdu velmi spokojený a obchod jsem již doporučil několika svým známým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky