čtvrtek 26. května 2016

Nosiče polic konzole

Dále také konzole , konzole pod mikrovlnku, konzole kovové. Nákup můžete provést bez registrace. Nosiče polic , policové podpěry Praktické police a regály jsou nedílnou součástí interiérů.


Poslouží vám v kuchyni, dětském či studentském pokoji, koupelně, předsíni i dalších místnostech. Tříděno podle: Porovnání výrobku (0) Zobrazit: 07. Držák polic KAKADU malý ni.


Nosnost se zvýší upevňovací deskou obj. Profesionálním výrobcům nábytku, truhlářům a šikovným kutilům nabízíme kvalitní nosiče polic a také policové podpěry. Seženete u nás také závěsné podpěrné konzole nebo úhelníky, v odlišných barevných odstínech a různých velikostech. Policové podpěry se liší i použitým materiálem a designovým provedením.


Tyto nosiče polic skládací a mnoho dalších naleznete v naší kategorii Stavební kování. Veškeré tyto nosiče polic nazelzenete v naší kategorii Konzole. Po stranách konzole jsou otvory pro snadné ukotvení police.


Konzole je vyrobena z ocelového profilovaného plechu. Nosiče polic jsou v našem internetovém obchodě k dostání v několika různých variantách. Vybrat si můžete vybrat z mnoha provedení.


Duvako nabízí velký výběr, stačí si pouze vybrat a objednávat můžete v našem internetovém obchodě. Kvalitní podpěrka polic Přesné a ostré přechody osazení. Skryté rektifikační kování Camar Seřízení ve dvou. Skrytě montované kování pro obzvláště stabilní spojení polic a boků z voštinových desek s osvědčeným principem excentru.


Konsola skrytá na police trn 110x11mm Zn bílý. Vhodné pro montáž polic , zpevnění rohů např. Profilování materiálu zvyšuje pevnost konzole. CZ přináší doplňky pro vaši kuchyni, koupelnu, nábytek a dřevěné výrobky jako jsou: úchytky, závěsy, kolečka, nosiče , police, držáky a spousty dalšího vybavení. Prodej designového nosiče polic po celé ČR.


V sortimentu našeho specializovaného internetového obchodu s kamennou prodejnou nosice. Dřevěná konzole se zesílen. Umožňuje třístranné seřízení-vertikální,boční a seřízení sklonu.


Montáž do stěny pomocí hmoždinek pr. Průměr trnu mm,délka trnu 1mm,celková délka 1mm. Minimální tloušťka police 25mm. Vítejte v našem eshopu. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY (ve staré verzi e-shopu) NUTNÁ NOVÁ REGISTRACE ! IČO), Vám bude poskytnuta sleva. Drátěný Program do kuchyně. Bohatý výběr kvalitního železářského a truhlářského zboží a potřeb.


Glosbe, on-line slovník, zadarmo. Prechádzať milióny slov a slovných spojení vo všetkých jazykoch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky