středa 17. srpna 2016

Akátové soudky

Dřevěné soudky K dozrání a stárnutí domácích ovocných destilátů. Ottův slovník naučný: ,,Slivovice je kořalka, která se vyrábí v některých zemích slovanských, zejména v Chorvatsku, v Bosně a Moravě po domácku, v novější době též v Čechách avšak zde po továrnicku, ze švestek. Rádi vám vyrobíme také dřevěné soudky s věnováním, které jsou pěkným dárkem k narozeninám, k výročí, nebo na vánoce.


V současné době se zaměřujeme na akátové a dubové soudky , kadečky a jiné bednářské výrobky. Povrchová úprava je dělána přírodním včelím voskem.

Jedině zde rostou duby s. Třílitrový akátový kulatý soudek s chromátovými obručemi. Koupit ————— 3l kulatý soudek. Chuť destilátu zjemní, ale není z ní tolik cítit dřevo a kouř. Menší akátové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Obruče soudků jsou galvanizované.


Dubové soudky a kádinky. Uložené lihoviny jako Bourbon, whisky, rum nebo brandy zrají v dubových sudech několik let.

Zrajícímu procesu se také říká esterifikace - díky tomuto procesu získávají destiláty krásnou barvu, harmonickou chuť a zbavují se ostrosti. L akátový kulatý soudek v provedení s nerezovými, černými zinkovými, mosaznými nebo měděnými obručemi. Prodej výrobků tradičního bednářského řemesla. V nabídce dřevěné sudy a soudky v objemech 1l-10.


Dobrý den, chtěli by jsme Vám nabídnout dubové a akátové soudky na víno a destiláty se stoletou tradicí na Vysočině. Kulaté i oválné soudky litrů včetně podstavce a povrchové. Poslední dobou je zájem o soudky akátové.


Jednotlivé kulaté soudky Vyberte. Na výrobu se dají používat další ovocné dřeva, jako je švestka, třešeň, moruše, meruňka atd. V litrážích a 10l.


Dále vyrábíme také okovy na studny. Akátový soudek litrů. V případě zájmu či bližších informací. Sudy vyrábíme tak, aby v nich probíhalo zrání vín a destilátů v té nejlepší kvalitě s vynikajícím chuťovým výsledkem.


Sudy, soudky , štoudve, vany, škopky, bečky, necky, dřezy, putny, vědra, máselnice, konve, kádě, díže a další typy nádob se však dodnes zachovaly v mnohých chalupách, kde dělají parádu, a jsou zde stylovým doplňkem. Připomínají doby, kdy se bez nich běžné práce v hospodářství neobešly.

Soudky akátové o objemu 3l a sudy oválné. Malé akátové soudky jsou ideální pro každého, kdo si chce vyzkoušet různé procesy stárnutí a zrání všemožných druhů lihovin klasickým způsobem. Výborně se hodí pro destiláty, slivovici, pivo, ale také víno nebo med. Nabízíme k prodeji dubové, akátové a třešňové soudky na víno, či pálenku, s dřevěnými i kovovými pípami. Obsah soudků je od jednoho litru výše.


Vašeho vlastního návrhu. Dřevěné sudy z masivního dubového, třešňového nebo akátového dřeva. Free Shipping Available. Check Out Six on eBay. Fill Your Cart With Color today!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky