čtvrtek 25. srpna 2016

Popáleniny mast

Mast Betadine je antiseptický, desinfekční přípravek se širokým spektrem účinku proti bakteriím, virům, plísním a prvokům. Přípravek se používá mj. V gramu masti je obsaženo 1mg léčivé látky povidonum iodinatum (jodovaný povidon), což odpovídá mg aktivního jodu. Popáleniny , hojení ran Popáleniny jsou velice bolestivé. U těchto druhů poranění kůže je potřeba ošetřovat ránu velmi citlivě.


Podobně i další poranění kůže si zaslouží naši maximální péči, aby se pokožka správně zahojila, zůstala bez jizev a byla zdravá. Recept na mast pre popáleniny. Najúčinnejší recept na masti pre popáleniny je nasledujúci: V smaltovanej nádobe sa naleje pohár rafinovaného oleja z olív alebo slnečnice.


Pridajte včelí vosk vo veľkosti jednej hlavy. Hrniec sa položí na malý oheň, aby sa rozpustil vosk. Velmi účinné pro ošetření tepelných popálenin jsou speciální náplasti, které nejen urychlují hojení, ale zároveň do rány nepropustí žádnou infekci.


Podle intenzity a rozsahu rozlišujeme stupně popálení. Všechny stupně popálení, kromě prvního, vyžadují lékařské ošetření. Pokud se na slunci spálíte, popáleniny co nejdříve ošetřete. Jako první pomoc dobře poslouží Panthenol, který ochladí bolestivá spálená místa a urychlí regeneraci popálené kůže. Pokud je spálení silnější, vhodná je například kalciová mast na popáleniny.


A teda, či vás trápi popálenina na ruke, nohe či inde, teraz už viete, čo je dobré na popáleniny. Mast dokáže také účinně bránit rohovatění pokožky a jejímu praskání, hodí se pro promazávání loktů, pat a dalších namáhaných míst. Regeneruje také pokožku při popálení a podráždění od slunce. Kalciová mast je volně prodejná v lékárně, její cena se pohybuje okolo Kč za gramů. Mezi hluboké popáleniny (postihující všechny vrstvy kůže) patří stupeň IIb (hojí se velmi dlouho), III (vyžaduje transplantaci kůže) a IV (poškození svalů či šlach).


Popáleniny mast

Každý rok nimi utrpí približne zo 1obyvateľov, pričom z nich je nutné hospitalizovať (1). Nejúčinnější recept na masti pro popáleniny je následující: V smaltované nádobě se nalije skleněný olivový nebo slunečnicový rafinovaný olej. Přidejte včelí vosk ve velikosti jedné hlavy.


Hrnce se nanáší na malý oheň, který se roztaví. Nedotýkajte sa rany, nepraskajte pľuzgiere a na popáleniny nenatierajte dezinfekciu, pleťové vody, masti ani krémy. Nežiadúce sú aj iné folklórne recepty ako sú maslo, čaj, zubná pasta, múka, cibuľa, alebo napríklad levanduľa. Ich použitie sa nezakladá na medicínskych dôkazoch a môže viesť k infekcii, ktorá zranenie.


Popáleniny mast

Calcium pantothenicum mast Generica obsahuje tělu vlastní hydratační složky a vysoký podíl zvláčňujíci látky přírodního charakteru. Mast je vhodná pro regeneraci pokožky se sklonem k praskání, olupování a tvorbě šupin, pro potlačení svědení a zklidnění. Rozlišujeme popáleniny prvního, druhého, třetího a čtvrtého stupně: V případě popálenin prvního stupně je kůže pouze zarudlá, mohou se objevit tmavší červené skvrnky, postižené místo může lehce opuchnout – důležité ale je, že je zasažena pouze svrchní, vnější část pokožky. Monika Hollósy, Lekáreň pri Váhu - Komárno - 1. Každý z nás by preto mal vedieť, ako sa v takomto prípade zachovať.


Vhodná na popáleniny , zánětlivá kožní onemocnění, při neprůhodnosti karpálních (zápěstních) tunelů. Použití: přiměřené množství masti jemně vetřete do pokožky. Drobné popáleniny alebo spálenie od slnka občas postretnú každého z nás.


Popáleniny mast

Zásady prvej pomoci ako odstrániť zdroj tepla, príp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky