pondělí 15. srpna 2016

Domácí švestková povidla bez míchání

Tématické fráze: svestkova povidla recept na švestková povidla v troubě nejlepší švestková povidla švestková povidla recept recept na domaci švestková povidla domaci svestkova povidla v troube jak se dělají švestková povidla vareni povidel bez michani jak se dělají povidla domácí švestková povidla domácí povidla v. Narozdíl od klasických marmelád a džemů si však na jejich výrobu doma troufá málokdo. Panuje totiž mýtus, že jde o pracný proces. My vás ale přesvědčíme o tom, že to jde i bez několikahodinového míchání. Povidla bez míchání Koupíte švestky, dáte do kastrolu, zasypete cukrem, zalijete octem, a můžete jít relaxovat!


Povidla se vaří a vaří, na konci je jen zakápnete rumem, přidáte skořici, a máte hotovo. Babiččina povidla bez cukru a míchání rozlijeme do sterilovaných sklenic, uzavřeme a postavíme na víčko. Povidla jsou trochu kyselejší, ale moc dobrá a hlavně bez cukru.


Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty Fitweb. Pokud si trochu projdete weby s recepty, tak zjistíte, že tato varianta je bezkonkurenčně časově nejkratší a fakt funguje!


Považuji to za vynikající recept a doporučuji vyzkoušet, třeba i na jiném ovoci (hrušky či jablka s tenkou slupkou a bez jadřinců). Ovoce rozpůlíme, vypeckujeme, posypeme cukrem, zalijeme octem a uložíme na hodin do chladu. FOTONÁVOD: Na to, jak připravit opravdu domácí švestková povidla , existují snad stovky receptů. Opravdoví gurmeti ocení třeba ta, která projdou navíc udírnou, ale kdo ji dneska má?


S těmi, ochucenými rumem, různým kořením nebo ovocnými příměsemi, si už poradíme snadněji. Ale zásadní otázka zní: Míchat, nebo nemíchat? Nakonec jsem trochu pomixovala a nechala ještě asi minut v troubě, aby zhoustla.


Domácí švestková povidla bez míchání

Pekla jsem včera poprvé, pod švestky jsem dala pečicí papír, pekla jsem je v černém smaltovaném oválném pekáči - kdysi bylo tohle nádobí moderní - nejdříve jsem se lekla, že jsem povidla připálila, ale kupodivu ne. Domácí švestková povidla podáváme a používáme podle chuti. Z uvedeného množství budeme mít větší sklenice povidel. Pokud máme povidla bez cukru, můžeme je dosladit těsně před použitím.


Velmi hustá povidla časem ztvrdnou, taková musíme před použitím rozvařit s trochou vody. Poté přisypeme zbývajících dkg cukru, opět jen po povrchu a bez míchání , a vrátíme na dalších minut do trouby. Vyndáme z trouby a přidáme rum, skořici a roztlučené hřebíčky. Koření zamícháme a ponorným mixérem povidla rozmixujeme (je lepší opatrně přesunout obsah pekáčku na mixování do kastrolu - třeba vekou servírovací lžící).


Domácí švestková povidla bez míchání

KEHLwd Troubu mám od firmy MORA v rámci spolupráce. Nevíte co vařit k večeři? Kvalitní domácí švestková povidla patří k podzimu a tuto dobrotu si vařily už naše babičky, a dokonce babičky jejich babiček.


Je to opravdu o tom, že se musí zkrátit doba toho prvního prudkého varu, vzít v úvahu také zralost švestek a ta další doba vaření, jakož i hustota povidel je už, jak. Mléko s cukrem a pudinky uvaříme dle návodu do hustého pudinku, který odstavíme a ještě do horkého vmícháme máslo, které necháme mícháním volně a bez dalšího vaření rozpustit. Musím oponovat že se musí povidla míchat.


Domácí švestková povidla bez míchání

Delam je už aspoň 5roku a opravdu bez míchání , opravdu mě můžete věřit. Potom plním do sklenic. Tématické fráze: švestková povidla bez míchání recept na švestková povidla bez míchání švestková povidla bez míchání v troubě švestkové povidla bez míchání vaření povidel bez míchání povidla ze švestek bez míchání vařená povidla povidla bez míchání vařená svestková povidla švestková povidla s octem. Pomalu se nám blíží čas sklizně švestek a tak jsem opět trochu zapátrala v archivu, abych oprášila starý dobrý recept na švestková povidla.


Mají tendenci k připalování, proto je dobré občas průběžně zamíchat. Pozor na prskající povidla – pálí jako čert. Pokud si vyberete švestky měkké a tmavé, budou se vařit kratší dobu. Ale z vlastní zkušenosti mohu prohlásit, že. Jablková povidla bez míchání recepty, které budete milovat.


Domácí švestková povidla bez míchání

Na internetu najdete také recepty, kdy se povidla pečou v troubě, bez míchání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky