pondělí 8. srpna 2016

Ubrousky na čištění brýlí

Při poškrábání brýlí nejde jen o vzhled brýlí - mikroskopické rýhy totiž odrážejí světlo a tím dráždí oči. Na silnější nečistoty sprej, vlhčené ubrousky nebo voda s jarem. Utěrka z mikrovlákna vám sama o sobě stačí na otisky prstů na sklech, mastnotu nebo drobné nečistoty. Tyto ubrousky jsou na jedno použití a důrazně je doporučujeme používat opravdu pouze v nouzi a výjimečně.


Před použitím těchto ubrousků doporučujeme fouknutím zbavit čočku mechanických nečistot, aby nedošlo k jejímu poškrábání. Vybírejte si Čistící ubrousky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Jsou vhodné i na čištění čoček kamer a fotoaparátů. Vlhčené čisticí ubrousky určené pro čištění brýlí. Visio ubrousky na čištění brýlí jsou vyrobeny z jemného, vlhčeného krepu, který čistí důkladně a šetrně.


Alternativní možností může být, pokud si pořídíte speciální spray na čištění brýlí. Pokud by byly vaše brýle silně znečištěné, vyhledejte odborníka (např. optika). Ideální na čištění šperků, mincí, brýlí , zubních protéz, C DVD a disků Blu-Ray. Dobře čitelný LED displej s časovačem. Průhledné víko a modré vnitřní osvětlení.


Nemám na mysli mytí vodou se saponátem ani čištění ultrazvukem u očního optika. Jde mi o konkrétní přípravky učené k čištění brýlí a vaše zkušenosti s nimi. Doplňuji, že doteď jsem používala Opticlean, který mi dochází, a já řeším dilema, zda si koupit nový nebo vyzkoušet něco jiného. Meobsahuje alkohol ani jiná rozpouštědla a lze je použít na všechny typy plastových a skleněných čoček, včetně skel s antireflexní úpravou. Dále na lyžařské a potapěčské brýle, autoskla, objektivy kamer, fotoaparátů atd.


Bez šmouh, rychleschnoucí, antistatické. Vhodné také na čočky kamer a. Vyměnitelná plastová pumpička Umožňuje jednoduchou manipulaci a čištění brýlí Prodlužuje životnost ochranných brýlí Snadné doplňování čistící kapaliny i ubrousků bez silikonu. Konec pracného čištění brýlí je tady – se speciálními ubrousky Edeka.


Mají jemnou citrusovou vůni, jsou antistatické a nezanechávají skvrny ani na plastových a antireflexních sklech. Balení obsahuje kousků. Kč s rychlým doručením. Kč Čistící ubrousky Safety glasses, vlhčené, na brýle, ks, AF, bal. Praktické balení do kabelky - ubrousky baleny samostatně.


Nezapomněli jsme ovšem ani na nezbytnou údržbu vašich brýli. K čistotě skel skvěle pomohou naše vychytávky, mezi které patří senzační čistička - útěrka na brýle nebo bezalkoholový sprej pro čištění brýlí Montana Eyewear, který je vhodný pro všechny typy brýlových skel. Dorian Dekor Navštivte naše dekoráterské studio.


Hodnocení produktu: 1 (). Správné čištění brýlí – jak na to Následující pravidlo se vztahuje jak na důkladné čištění brýlí doma, tak na rychlé, ale účinné čištění na cestách: nejprve je nutné odstranit hrubé částice nečistot, a to jemným otíráním povrchu čoček hadříkem z mikrovlákna nebo přeloženým ubrouskem na čočky. Pouzivam cistici ubrousky na cesty, ty mam v aute z lidlu od cienu, v pouzdre na bryle mam klasicky hadrik na bryle.


A nekde na predvadeci akci jsem dostal vzorek spreje na bryle a monitory a ten je taky celkem fajn, ale je treba ho pak setrit a bryle vylestit, takze u me asi nejlepsi volba ten hadrik. Kápézetka pro babičky a dědečky, kteří nosí brýle. Praktická sada na opravu brýlí a jejich snadné vyčištění.


Je skvělým pomocníkem do domácnosti i na cesty. S její pomocí bude vaše babička nebo dědeček už vždy hezky vidět, a lehce si utáhne i povolený šroubek. Originální dárek pro všechny, kteří nosí. Vše pro údržbu a čištění vašeho vozu.


Ubrousky a útěrky na sklo. Kategorie obsahuje i speciální řadu přípravků určenou pro zimní provoz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky