pátek 19. srpna 2016

Nejlepší tyčový mixér

Pokud chcete připravit dětskou výživu, polévku nebo třeba omáčku, pak bude tyčový mixér ten pravý. Je velmi skladný a zároveň nenáročný na údržbu. Nevýhodou pak je to, že ho při používání musíte neustále držet.


Tyčový mixér je velmi vděčný kuchyňský pomocník. Zabere minimum místa a přitom zvládá důležité práce, bez kterých se při vaření neobejdete. Jak jste ale mohli vidět v našem testu, není tyčový mixér jako tyčový mixér. Jak si v tak velkém výběru zvolit ten správný?


Je to tyčový mixér , chcete-li ponorný mixér. Kuchyňský pomocník, který v sobě kloubí obrovskou všestrannost a téměř žádná negativa. Vybrali jsme na základě hodnocení a testů ty nejlepší tyčové mixéry a připravili jejich recenze, aby byl váš výběr snazší.


Proč zvolit tyčový mixér namísto klasického? Hlavní výhodou tyčových mixérů je přenositelnost a skladnost. Pokud si pořídíte výkonný mixér z kvalitních materiálů, bude vám v kuchyni sloužit řadu let.


Na trhu existuje několik typů mixérů. Pořídit si můžete stále oblíbenější smoothie mixér , klasický tyčový a ruční mixér nebo dát přednost mixéru stolnímu. Můžete tak mít tyčový mixér i ruční šlehač zároveň.


Některé z nich mají v balení navíc zvláštní nádobu se sekáčkem na ovoce a zeleninu. Před nákupem si ale ověřte její objem, bývají poměrně malé. Jestliže si vyberete tyčový mixér s více funkcemi, pravděpodobně si za ně připlatíte.


Pořiďte si ponorný mixér na drcení ledu, šlehání, mixování nebo multifunkční tyčový mixér schopný krájet i hnětat. K přípravě dětské výživy, ale také polévek a omáček se nejlépe hodí tyčový mixér. Jeho údržba je jednoduchá a mixér je dobře skladný. Jeho hlavním mínusem je jeho jednostranné zaměření.


Na šlehání ho tolik nevyužijete a hodí se opravdu hlavně k mixování. Mixér lze použít i na mixování horkých pokrmů, zvládne i šlehání a sekání. Navíc je potřeba po celou dobu.


Délka přívodního kabelu je skvělých 1cm. Mixér má příkon 7wattů, regulovat jej můžete pomocí voliče rychlostí. Hlavice je z hygienické nerezové oceli, nůž se břity vykoná práci rychle. Přívodní kabel je spirálový, takže práce s ním je velmi pohodlná.


Náš test tyčových mixérů vám ukáže a zároveň pomůže vybrat ten nejlepší tyčový mixér. Možná se vám to nebude zamlouvat, ale tyčový mixér má mnohem více využití než jen samotné mixování. Kromě samotného mixování zvládne kvalitní tyčový mixér i sekání, krájení či dokonce drcení. Jak již bylo zmíněno, přízvisko „ nejlepší “ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu.


Při zvažování, kterou tyčový mixér vybrat, bereme v potaz hlavně oblíbenost produktu mezi uživateli. Jejich posouzení mnohdy obsáhne nejen. Již bylo zmíněno, že přízvisko „ nejlepší “ v tomto výběru neznamená výhradně kvalitu produktu. Vítěz testu v kategorii tyčový mixér , byl vybírán na základě spotřebitelských testů firem, odborníků v oboru i samotných spotřebitelů. Tyčové mixéry, které se často umisťovali na předních příčkách, jsme zařadili do našeho hodnocení jako ty nejlepší.


Je to dáno především jeho funkčností, skladností a lehkostí, díky které se dá snadno ovládat. Díky němu máte krémové pokrmy v mžiku hotové, zatímco klasický mixér byste teprve vybalovali. Naše redakce porovnala nejlepší tyčové vysavače, sepsala podrobné recenze tyčových vysavačů a také rádce Jak vybrat tyčový vysavač.


Nechybí systém EasyClick, nože z nerezové oceli, měkká rukojeť, výkonný motor aj.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky