pátek 12. srpna 2016

Chafing elektrický

Chafing elektrický s dvěma nádobami na 4l pr. Jedná se o nové, nepoužité zboží se standardní zárukou! Pouze do vyprodání zásob.


Jelikož se jedná o doprodej skladových zásob, může se stát, že zboží. Steelking 100mm Bain Marie Insert With Lid. Vodní lázeň vyrobena z umělé hmoty, poklice ze skla, jídelní vložka z chromniklové oceli.


This has a volume capacity of 1litres with a depth of 1mm. Available in Stainless Steel or Brass finish. Profesionální gastro vybavení pro restaurace, školní jídelny, výrobny, pizzerie a ostatní gastro provozy.


Kompletní realizace od sporáku, konvektomatů, přes nerez stoly, dřezy, myčky, výdej až po hrnce od dodání, montáže až po zaškolení obsluhy a následný záruční i pozáruční servis. Rozměry x 3x cm. Nebo se jedná o dolní elektrické topení, které je přitlačeno ke spodní straně ohřívací nádoby. Elektrický šafing dodáváme různých tvarů a velikostí. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Poptat produkt Objednat. Načítají se parametry a popis produktu, vydržte prosím okamžik.


Spodní opláštění a vana na vodu s tmavého plastu odolného vysokým teplotám. Zabudované topné elektrické těleso s regulovatelným termostatem stupňů. HENDI chafing elektrický Tellano l. Vhodný pouze pro chafingy s rovným dnem. Nádoba z tepluodolného polypropylenu. Plynule nastavitelná teplota do 85°C.


Výhodný kompletní chafing včetně elektrického přívodu. Vana s materiálu odolného proti vysokým teplotám. DPH) na sklade s doručením do hod.


Kulatý elektrický chafing dish s rolltopem. Vyrobený z potravinářské nerezové leštěné oceli. Regulovatelná teplota pomocí termostatu.


Podstavec a jídelní vložka z chromniklové oceli. Do chafingu je vložena gastronádoba, ve které je udržovaný pokrm. Voda pod gastronádobou se ohřívá spodním topením.


Způsob ohřevu je buď pomocí hořlavé pasty, nebo elektrického topení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky