úterý 16. srpna 2016

Home profi tescoma

Home profi tescoma

New items in our range of products. Ultrasonic aroma lamp FANCY HOME , Lava. Súprava riadu HOME PROFI je vynikajúca na použitie v domácnostiach i profesionálnych kuchyniach. Riad HOME PROFI je vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele, opatrená extra silným sendvičovým dnom a masívnymi širokými úchytkami.


Co obsahuje sada nádobí HOME PROFI, dílů? Devítidílná sada nádobí HOME PROFI představuje základní výbavu pro každou domácnost – dva hrnce a dva kastroly s poklicemi a rendlík bez poklice. To vše v prvotřídním provedení a exkluzivním designu profesionálního gastro nádobí.


Heat-retaining sandwich bottom for low-energy cooking. Temperature inside the cookware does not vary, which reduces overcooking and helps achieve meals of excellent taste and quality. Konyhai kesztyűk, edényfogók, törlők és kötények.


Szeletelők, reszelők, konyhai eszközök. Suitable for both domestic and professional use. Originální design spojený se špičkovými vlastnostmi prvotřídního nerez nádobí – to je řada HOME PROFI. Užijte si stylové profesionální vaření ve své vlastní kuchyni! Produkty z linie najdete v těchto kategoriích.


Dřevěná kuchyňská prkénka. Nože na ovoce a zeleninu. Drevené krájacie dosky. Nerezové súpravy riadu.


Home profi tescoma

Pentole HOME PROFI conservazione e cura Lavare le pentole ed asciugarle bene prima del primo utilizzo. Hundreds of items are now available to order online at the click of a button - and delivered to your front door. Great prices on your favourite Home brands, and free delivery on eligible orders. Tvarováno a broušeno pro maximální účinek při použití. Shaped and ground for maximum effect in use.


Popis  Sada nádobí HOME PROFI je ideální pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních - jako jediná obsahuje v sadě praktický mlékovar! Nádobí HOME PROFI je vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními širokými úchyty. This nine-piece set is made of high-grade stainless steel with a high chromium and nickel content. A great gourmet experience must have an excellent foundation, especially during preparation. Nůž univerzální HOME PRO.


Az edények magas króm- és nikkeltartalmú rozsdamentes acélból készültek. Vynikající pro použití v domácnostech i profesionálních kuchyních. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, opatřeno extra silným sendvičovým dnem a masivními širokými úchyty.


Vhodné pro všechny typy sporáků – plynové, elektrické, sklokeramické a indukční. The set consists of: 16cm saucepan (L), 16cm deep pot with lid (2L), 20cm casserole with lid (3L), 20cm deep pot with lid (4L), and a 24cm casserole with. Odkazy na odborné recenze. Tescoma hrnec HOME profi s poklicí ø 28cm 10.


Kompletní informace k výběru. Zoom, rotation and videos features are not supported by your browser. Full screen Normal display TESCOMA HOME PROFI CM KNIFE Ref: 11.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky