pondělí 22. srpna 2016

Kráječ jablek tescoma

Snadno a rychle rozkrojí jablko na rovnoměrných dílů a zbaví jej jádřince. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli a odolného plastu. S kráječem na jablka DELÍCIA připravíte snadno a rychle rovnoměrně tenké klínky z jablek nebo vyzrálých hrušek a současně je zbavíte jádřince. Jediním rázným stlačením kráječe připravíte z jednoho jablka nebo zralé hrušky přesně tenkých klínků. Pokud se necítíte jisti v kramflecích, co se krájení týče, nevadí – TESCOMA pomocníci vám usnadní práci.


Máme pro vás kráječe jablek , strunové sekáčky, speciální kráječe na ananas, rajčata, hranolky, plátkovací kráječe, spirálové kráječe i spoustu dalších vychytávek. Kráječ se výměnnými čepelemi je vynikající pro porcování jablek , broskví nebo nektarinek, manga a rajčat. Je opatřen krájecí podložkou a stojánkem pro snad. Moderní kuchyňské kráječe usnadní a urychlí krájení cibule, česneku, bramborových hranolků, naporcují na stejné díly jablko, hrušku, broskev, nektarinku, rajče i meloun.


U příležitosti dvaceti let od založení dnes již renomované značky TESCOMA vytvořili nejlepší firemní designéři unikátní kolekci dvanácti špičkových produktů pro exkluzivní linii PRESIDENT. V minulém roce jsme detailně představili každý produkt, dnes si jejich výjimečnost připomeneme v krátkém souhrnu. Vyrobený z prvotriednej nehrdzavejúcej ocele a odolného plastu. Pro snadné a rychlé loupání jablek.


Kráječ jablek tescoma

Opatřeno přísavkami pro bezpečné použití, náh. Pomůcka pro krájení pravidelných dílků jablek. Jedním rozkrojením rozdělíme jablko na dílků a zbavíme jej jádřince.


Jednoduchá a velmi praktická pomůcka do naší kuchyně. Plastová čepel je dostatečně ostrá a vůči ovoci šetrná, naporcované plody nevadnou, nehnědnou,. Rozkrojí jablka a hrušky na stejných dílů a oddělí jádřinec. Vynikající pro snadné a rychlé krájení velkých i malých hranolků ze syrových brambor, opatřeno krájecími noži. Kompaktní kráječ ozdobných zeleninových a ovocných spirál.


Kráječ jablek tescoma

Kráječ a loupač jablek je určen ke krájení čerstvých jablek nebo tvrdších hrušek na „spirálu. V čem Spirálový kráječ HANDY vyniká? Stejnoměrně nakrájené plátky (tloušťka mm) lze použít do koláčů. Malá ruční mašinka pro Vaši kuchyni. Snadno najednou nakrájí, oloupe (loupání jde vypnout) a vykrojí jádřinec z jablek.


Značkový e-shop TESCOMA nabízí originální kuchyňské potřeby určené pro vaření, pečení i stolování. Nakupujte přímo od výrobce. Doprava při nákupu nad 9Kč ZDARMA.


Kráječ jablek tescoma

Eshop funguje bez omezení, výdejní místo zavřeno. Vzhledem ke krizové situaci zvažte, zda objednat zboží na dobírku. Tenké plátky ovoce určitě uvítají i vaše děti.


Kráječ skvěle poslouží i při porcování ovoce pro sušení. Všechny informace o produktu Struhadlo TESCOMA kráječ na jablka DELÍCIA, s ochranným krytem, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze TESCOMA kráječ na jablka DELÍCIA, s ochranným krytem. Používejte na hladké dřevěné nebo plastové podložce. Tescoma Kráječ na bylinky PRESTO. Vhodné do myčky, myjte rozložené.


Společnost TESCOMA patří mezi celosvětově známé výrobce originálních kuchyňských potřeb, které ocení jak začínající kuchaři, tak i profesionálové. Vynikající pro krájení mrkve, brambor, cibule, petržele, okurky, řepy, jablek , hrušek, nektarinek, broskví ap.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky