pondělí 22. srpna 2016

Japonské řezbářské nože

Japonské řezbářské nože

Japonský řezbářský nůž - Model A. Nože na dýhy (Kasuda Kiridashi) Ručně kované japonské nože mistrem Takeshi Masudou z dvouvrstvé oceli s vynikající životností ostří. Nejběžnějším typem japonského kuchyňského nože je santoku, který je obdobou evropských kuchařských nožů. Kromě santoku se však u nás už začínají používat i jiné typy, jako například nakiri, gyuto, deba nebo yanagiba. ZANMAI je v japonštině výrazem pro luxus.


A právě toto slovo je správným synonymem pro kuchyňské nože ZANMAI. Veškerá produkce této značky je soustředěna v japonském městě Seki, kde má nožířství historii již od. Ať už hledáte lovecké nože , vyskakovací nůž, řezbářské nože , lovecké nože , bojové nože , švýcarské nože , kvalitní kuchyňské nože , japonské kuchyňské nože , brusný kámen či brusnou sadu, vše u nás najdete skladem. Místní nože proslavila jejich funkcionalita a spolehlivost oceňovaná generacemi lovců, rybářů a řezbářů.


Tyto nože jsou z nejkvalitnější oceli, nabroušené a vyleštěné, připraveny k použití. Rukojeti z třešňového dřeva. Tvar a velikost dřevěných rukojetí odpovídá speciálnímu použití každého nože.


Vysoce kvalitní ruční nástroje a nářadí pro umělecké řemeslníky. Sortiment zahrnuje dláta a řezbářské nástroje, pily, hoblíky, nože , brusné nástroje atd. Vstúpte do klubu výnimočných.


Nippon Knives vám ponúka vstupenku do klubu 50. Dláta, nože V této kategorii naleznete špičková japonská dláta- plochá i profilovaná, dále řezbářské , houslařské a kytarářské nože. Originální japonské kuchyňské nože MAC. Svět těchto nožů nás okouzlil a stal se naší vášní, kterou chceme „infikovat” ty, kteří, oceňují nejvyšší kvalitu provedení, odolnost, fenomenální ostrost a stylový design.


Japonské řezbářské nože

Sekiryu Sashimi Knife Lux – Skladem. K těm nejkvalitnějším a nejznámějším patří značka Kanetsune z nožířského města Seki City. Jejich prvotnim znakem je velmi nizký uhel nabroušení čepele, obvykle okolo stupňů. Pro srovnání, evropské kuchyňské nože jsou obvykle broušeny pod úhlem stupňů. VG 1 AUS Bohler N690.


V nabídce naleznete také kapesní zavírací nože s ozdobnou damaškovou ocelí. V naší nabídce naleznete santoku, gyutoh, sujihiki, nakiri nebo yanagiba nůž precizního zpracování tradičních německých výrobců ze Solingenu. Nejlepší kované nože máme od značek F. DICK, WUSTHOF a Zwilling. Na čepeľ japonského noža sa väčšinou používa ušľachtilá antikorová.


Japonské řezbářské nože

Kvalitní japonské kuchyňské nože , brusné kameny, příslušenství. Santoku, Nakiri, Guyto, Sashimi. Unikátní design a pravá japonská kvalita, to jsou nože MINOVA. Kuchařské nože jsou velké kuchyňské nože s dlouhým ostřím, které používá drtivá většina profesionálních kuchařů.


Většinou dosahují délky čepele kolem centimetrů. Zároveň mívají ostří, které není rovné, ale ohýbá se nahoru směrem ke špičce nože. To je usnadňuje krájení, pokud tedy krájíte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky