středa 10. srpna 2016

Keramický toustovač beem

Tak jsem si koupila toustovač beem s keramickým povrchem. Má vyměnitelné plotýnky, takže jsem zkusila zatím vafle a tousty. Stojí o něco víc, ale teflon ve své kuchyni už nechci vidět.


Recenze jsem našla pouze německé. Při výběru sendvičovače se zaměřte především na příkon přístroje, počet sendvičů, které můžete najednou připravit, a možnost výměny pečících plotýnek.

Please practice hand-washing and social distancing, and check out our resources for adapting to these times. O křupavý výsledek se postará 750W příkon, který za několik minut chléb opeče a nespálí. Trojúhelníkové plotýnky s nepřilnavým keramickým povrchem zajistí snadnou přípravu a snadné čištění.


Sendvičovač disponuje bezpečným studeným držadlem a LED indikátorem, který vás informuje. Breville High Gloss VST074X s keramickým povlakem DuraCeramic topných desek připraví tousty rychleji a je také odolnější proti poškrábání. Toustovač s hlubokými topnými plotýnkami pro přípravu toustů. Samozřejmostí je indikátor zapnutí a nahřátí, úložný prostor pro kabel a uzamykatelná horní deska.


Vybírejte si Sendvičovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Keramický povrch je odolný proti poškriabaniu a teplotám až do 4°C. Môžete na ňom teda smažiť, restovať, a dokonca aj flambovať, bez jeho poškodenia. Jedlo sa na povrch nepripečie ani pri naozaj vysokých teplotách, čo vám umožňuje variť zdravšie bez zbytočného tuku. Zatiaľčo vysoký tlak urobí z obyčajného uhlia diamant, nízky tlak urobí z obyčajných surovín neobyčajne dobré a zdravé jedlo. Vybavte svoju kuchyňu nepostrádateľným pomocníkom – nízkotlakovým hrncom Vitalfit od značky BEEM.


Varenie v tlakovom hrnci šetrí čas potrebný k príprave jedla a tiež energiu. Použití keramické nebo skleněné keramický povlak elektrogrile jednoduchost díky zařízení péče a reprezentativní vzhled. Postačí, když vymazat data zařízení po každém použití vlhkým hadříkem, odpojení od sítě a nechte vychladnout. Nicméně, během provozu povrchu grilu stává rozmarné a netoleruje kapiček vlhkosti. Je lehký, skladný, nenáročný na údržbu a jeho obsluhu zvládnou hravě i děti.


Dej to na pekáč a šup s tím do trouby. To teď uslyšíte u vás v kuchyni dennodenně, vaření s pekáčem BEEM je totiž velmi pohodlné a zdravé. Dnešní voucher vám zaručí kvalitní pekáč s keramickým povrchem BEEM , který je včetně skleněné poklice. Připrav si jídlo za minutku! GRIFLOVAČ je sendvičovač(1), vaflovač(2), panini gril(3) a otevřený stolní gril(4) v jednom.


Asi možná chybí takový to web, kde by byli tyhle věci dohromady na jednom místě.

Moc děkuji jestli odpovíte. Omlouvám se že jsem se rozpepsala více. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Zajímala by mě zkušenost se sendvičovačem ( toustovačem ), kde se dají využít i výměnné nástavce na grilování a dělání vaflí. Mám na mysli přístroj na dělání toustu z toustovacího chleba, protože někde se mi pod zadáním slova toustovač objevuje na netu topinkovač.


Breville VST070X s keramickým povlakem DuraCeramic topných desek připraví tousty rychleji a je také odolnější proti poškrábání. Firma dodala poškozený výrobek (CANAS Multi-Star 5v- Multifunkční keramický toustovač , vaflovač, gril), který jeho používáním ohrožoval nás zákazníky na životě. Aby nedošlo k poškriabaniu povrchu vaflovača či hriankovača, odporúčame používať výhradne silikónové, plastové alebo drevené kuchynské nástroje.


Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme tisícovky pečlivě vybraných modelů skladem a ve kterých platí přísné hygienické zásady.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky