pátek 26. srpna 2016

Frisco příchutě

Všechna práva vyhrazena. Ochucený cider se svěží chutí hořkého pomeranče a bylin. Průměrná výživová hodnota 1ml. Kromě nevšední příchutě vsadilo nové Frisco na stévii a obsahuje o třetinu méně. Frisco se inspirovalo na módním molu a přináší osvěžení v elegantní lahvi s. Hledat na tomto webu: Blogerka Milkwomen a Frisco Night.


NIGHT WITH FRISCO Outfit už jsem tu neměla dlouho a teď. Rozhodli jsme se jim proto nabídnout Frisco s. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Reklamní agentura Fallon připravila kampaň na novou tvář nápoje Frisco z portfolia Plzeňského Prazdroje.


Výrobce ho od jara pozicuje. Frisco Spritz je hotový drink, který si můžete vychutnat hned po otevření, bez nutnosti míchání. Kombinace svěží ovocné chuti a ideálního množství alkoholu spolu vytváří skvělý drink na letní párty či posezení s přáteli. Nejlépe chutná dobře vychlazený.


Explicitně zakazujeme jakékoli použití části nebo celého obsahu těchto stránek, jejich reprodukci, kopírování, úpravu a zvláště prezentaci na jiných internetových stránkách bez našeho výslovného souhlasu. Jeho jedinečnost pramení také z delikátní chuti oblíbených bílých hroznů v kombinaci s exotickým lotosovým květem. Nové Frisco obsahuje navíc stévii a právě díky výtažkům z. Domácí párty s Friscem. Frisco různé příchutě sklo 33l 4- Dáme panáka ? Vyplňte formulář na frisco.


Soutěž má kola, v každém z nich vybereme klanů. Frisco je tady, aby vás osvěžilo po tom, co vás na parketu rozpálí DJ přímo z Kuby! Potěšte svoje chuťové buňky jednou ze čtyř skvělých příchutí. Hvězdami páteční noci jsou Frisco jablkocitron, Frisco brusinka, Frisco černý rybíz a Frisco bílé hroznylotos. K tanci vám bude hrát DJ Brujo (Kuba).


Frisco příchutě

Doplní tak tři stávající příchutě : jablkocitron, dry a brusinku. Nová rybízová varianta se prodává v lahvi o objemu l. Z toho důvodu využil pro uvedení nové příchutě v off-trade kanálu originální provedení dočasného POP média. Původně bylo Frisco vyrobeno jako „pivo pro ženy“, ale jeho lahodnou chuť jistě ocení i mužní borci. Většinou však pánové, kteří si Frisco dopřávají, sklízejí u svých.


Jedinečný nápoj v sobě snoubí sladovou chuť se svěžími přírodními aromaty. Mezi novinky patří Frisco Night s vyšším obsahem alkoholu a. Tyto příchutě se prodávají v praktických plechovkách. Jsou totiž lehčí než skleněná láhev a navíc se rychleji vychladí. Tak neváhejte a vezměte Frisco do přírody nebo k vodě.


Limitovanou edici najdete v obchodech Albert, Billa, Interspar a Tesco za doporučenou cenu 8Kč. Soutěžte o luxusní pobyt s drinkem Frisco. Věříme, že bez vzájemné ženské podpory to nejde, setkávání s kamarádkami má blahodárné účinky a prostě nám svědčí! Zjistili jste, že má jiné složení?


Společnost DAGO se rozhodla pojmout stojan pro Frisco Night tak, aby ladil s jeho pojetím jako stylového doplňku každé noční párty.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky