úterý 23. srpna 2016

Nádoba na moč lékárna

Máme laboratorní pomůcky - výběr necháme na vás. Odběrové nádobky se řadí mezi základ nemocničního materiálu. V lékařských zařízeních je stále potřeba mít dostatek plastových kelímků se šroubovacím uzávěrem, zkumavek na odběr krve, různých typů lékovek, Petriho misek nebo lahví na moč. Je velmi stabilní vůči podložce - nepřevrhne se.


Nádoba na moč pro muže, vyrobená z plastu. Ve skupině odběrové nádoby, nádoby na moč - podložné mísy (bažant) lékárna doporučuje Sáček na moč dět. WESECOFIX PE80x2samolep. Láhev na moč s uzávěrem modrá 1l. Součástí je kovový držák pro zavěšení na okraj postele a kartáč pro snadné čištění.


Pánská plastová nádoba na moč v bílé barvě o objemu 1l je opatřena stupnicí a víkem. Výrobek je určen pro osoby, které jsou z nějakého důvodu imobilní a jsou odkázané na lůžko. V této sekci naleznete speciální přístroje pro domácí péči, diagnostiku a lepší kontrolu onemocnění, jako například glukometry, tlakoměry, teploměry, infračervené lampy a další.


Bažant - nádoba na moč mužská - jednorázová - ks. Brněnská lékárna - Váš partner pro zdraví. Používá se pro pacienty, kteří jsou z jakéhokoli důvodu imobilní.


Popis: Charakteristika. Močová lahev o objemu je určena především mužům upoutaným na lůžko. Nádoby na moč , AKTIV Zdravotnické potřeby s. Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Vše pro zdraví a krásu na jednom místě, s dopravou až domů jen za Kč.


První a největší čistě internetová lékárna na českém trhu má v nabídce nejen léky a vitamíny, ale i kosmetiku, drogerii, zdravé potraviny nebo výživu pro sportovce. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky stravy, kosmetiku, drogerii a spoustu dalšího zboží pro zdraví a krásu. NÁDOBA NA MOČ MUŽSKÁ PLAST. Plastová nádoba na moč pro ženy.


Díky širokému výběru domácích testů si můžete sami orientačně ověřit, jestli máte například zánět močových cest, alergii na lepek či nedostatek železa. Pomocí speciálních testů můžete také rozlišit, zdali máte virovou či bakteriální infekci, ověřit hladinu THC v moči nebo otestovat přisáté klíště na přítomnost borélie. Má podepírat hlavu a krk tak, aby byla páteř při ležení na boku v rovině, v přirozeném prodloužení páteře. Nejčastější chyby jsou ve spaní na příliš velkém a vysokém polštáři. Zdravotní polštáře na krční páteř mají menší rozměry a jsou anatomicky tvarované (tzv. ortopedická vlna).


Praktické stabilní provedení s uzavíratelným víčkem. Set nádoba na moč pánská - bažant a závěsný držák nádoby na moč. ESKÁ LÉKÁRNA HOLDING, a. Je to certifikovaná dynamicky se rozvíjející společnost, jejíž vizí je být lékárnou první volby pro klienty, personál, dodavatele a výrobce. Tobolky – stejně jako tablety pomáhají jako doplněk stravy, podívejte se např. Liftec Liftea pro játra a ledviny z ostropestřce, pampelišky a kopřivy.


A nezapomeňte na Wobenzym – ano, stejně jako u mnoha jiných onemocnění dokáže Wobenzym zmírnit průběh zánětu a významně se podílí na jeho vyléčení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky