pátek 12. srpna 2016

Foggystop

Foggystop

Bezpečnost VÝROBEK NEOBSAHUJE ŽÁDNÉ MATERIÁLY, KTERÉ BY MOHLY PŮSOBIT NA LIDSKÉ ZDRAVÍ. Je přírodní, netoxický, nehořlavý a chemicky vysoce inertní. Zároveň zapněte odsávač par. Po uplynutí minut otevřete mikrovlnou troubu a počkejte minut, než se odvětrá od vlhkosti a výrobek vychladne. Poté nastavte čas na minuty a postup opakujte ještě jednou.


Pomocí tohoto povrchu a proudění mezi tvarovaným obsahem a krystaly dochází k. Díky tomu nedochází k zamlžování a zamrzání skel. Příjemným bonusem je také markantní snížení šíření pachů, roztočů a plísní v interiéru vozidla. Súčasťou je tiež kalorimetrický vlhkomer, ktorý mení farby v. Svým tvarem umožňuje kontakt celého svého povrchu s okolním vzduchem v rozsahu 360°. Již žádné hadříky, škrabky nebo spreje.


Namrznuté či zahmlené čelné sklo vášho auta znamená nepríjemné zdržanie, ale môže predstavovať aj bezpečnostné riziko. Umožňuje opakované, až stonásobné použití po dobu let a snadnou regeneraci. Produkt lze pravidelně vysoušet v mikrovlnné troubě. Klimatizace, vytápění a čističky vzduchu. Zvlhčovače a čističky vzduchu.


Foggystop

Opakované, až stonásobné použití po dobu let. Objednávací kód DO FOGGYSTOP. Vaša cena 1€ Cena s. FoggyStop odvlhčovač do auta. Výhody soupravy: - Vhodné do vozidel s větším objemem.


Inovativní produkt zabraňující zamlžení a vzniku námrazy na vnitřní straně skel automobilu. Ze vzduchu pojme g vody za h. Během hodin proto dojde k potřebnému snížení vlhkosti (přesněji viz. certifikát zkoušky). Pomáhá předcházet tvorbě plísní a korozí. FOGGYSTOP JE pohlcovač vlhkosti, which zabraňuje zahmlievaniu zamŕzaniu skiel auta úpravou vlhkosti vzduchu pod rosny bod.


Foggystop

Odvlhčovač do auta FOGGYSTOP. Součástí je také kolorimetrický vlhkoměr, který mění barvy v závislosti na vlhkosti vzduchu v automobilu. Ale ne vždy se vyplatí koupit bazarové zboží. Automaticky udržuje vlhkost vzduchu v autě pod rosným bodem. A párátlanító megakadályozza a párásodást és jegesedést a szélvédő belső oldalán.


A termék rendszeresen kiszárítható a mikrohullámú sütőben. Vítejte na e-shopu Safetystore. Na našem e-shopu najdete široké portfolio pracovních oděvů od kvalitních a prověřených výrobců, hasící přístroje, pomůcky pro ochranu při výkonu zaměstnání, lékárničky do firem, havarijní soupravy a mnoho dalšího!


Foggystop

Pokud si nebudete vědět rady, tak se nám ozvěte. Vyskúšali sme za vás perfektnú nezahmlenom výhľad aj v extrémnych podmienkach rakúskych Álp. Další slevy auto - moto příslušenství na Kupi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky